reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

O proszę ciotka klotka wpadła ty się wbijaj w ten rytm i nas tu nawiedzaj a nie opuszczasz się ....:-)

SILA też widzę znikła może znowu jej necik nie chodzi:-( czekamy

reklama
no juz widze poprostu wyoprzedzacie moje posty bhahahahah ;)

Renia kurde ja tez sie nie moge doczekac az wozek bede miala...pewnie nie bede kursowac z nim po domu tylko dookola domku hahahahahahahahaha wsadze lalke i pospaceruje a co hahahahahahahaha

Kasia bojowa dzis hahahahah

Laski, ten mój net chodzi jakby chciał a nie mógł :angry:

Renatko witaj :-)

Widzę, że tu jakieś groźby voodoo :szok: Jejuuu.... Kaśka ja to bym się Ciebie bała na miejscu Twojej teściowej :-D;-)

Lady, ja zajrzałam i obejrzałam Twoje foteczki :tak: Laseczka z Ciebie !!! No i synuś śliczny i mężulek przystojniak :tak: Ale Sandrunia będzie ładna dziewuszka :tak:

Kachurku, szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

Laski, a ja chciałam się Wam pochwalić, że od dwóch tygodni nicccccccc nie przytyłam, a dziś waga nawet kilogram mniej niż wczoraj pokazała :-D Także szczęśliwa jestem :-D W końcu moje ograniczenie słodyczy efekt przyniosło :-D Poza tym dalej na stopie wojennej z Piotrkiem jestem, więc nie ciekawie... Wczoraj już Go słuchać nie mogłam, takie brednie opowiadał, że się do innego pokoju spać przeniosłam :-( A dziś rano wyszedł zanim wstałam i jeszcze Go w domu nie ma :-:)zawstydzona/y: Zastanawiam się czy nie zadzownić do Niego, bo powoli zaczynam się martwić dlaczego tak długo... Eh... FACECI :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:

KASIU:-D:-D:-D święta racja to juz na pewno kupię jedną:-D:-D:-D

SILA bądź twarda nie dzwoń pewnie specjalnie tak robi:-) przyjdzie....boshhhheee ci faceci....

reklama
Laski, ten mój net chodzi jakby chciał a nie mógł :angry:

Renatko witaj :-)

Widzę, że tu jakieś groźby voodoo :szok: Jejuuu.... Kaśka ja to bym się Ciebie bała na miejscu Twojej teściowej :-D;-)

Lady, ja zajrzałam i obejrzałam Twoje foteczki :tak: Laseczka z Ciebie !!! No i synuś śliczny i mężulek przystojniak :tak: Ale Sandrunia będzie ładna dziewuszka :tak:

Kachurku, szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

Laski, a ja chciałam się Wam pochwalić, że od dwóch tygodni nicccccccc nie przytyłam, a dziś waga nawet kilogram mniej niż wczoraj pokazała :-D Także szczęśliwa jestem :-D W końcu moje ograniczenie słodyczy efekt przyniosło :-D Poza tym dalej na stopie wojennej z Piotrkiem jestem, więc nie ciekawie... Wczoraj już Go słuchać nie mogłam, takie brednie opowiadał, że się do innego pokoju spać przeniosłam :-( A dziś rano wyszedł zanim wstałam i jeszcze Go w domu nie ma :-:)zawstydzona/y: Zastanawiam się czy nie zadzownić do Niego, bo powoli zaczynam się martwić dlaczego tak długo... Eh... FACECI :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:
no to widze ze nie tylko u mnie kriza ............. nie dzwon nie rob jaj ... specjalnie nie przylazi do domu zebys sie martwila hehhehe
a kij z ta moja tesciowa ............. pewnie sie boi ........ wczoraj sapala do mojego taty ze ja to jej nienawidze wiec kobiecina to ma czuja ..........bedzie sie dzialo w maju hehhehehehe jak sie odwarzy tu przyjechac cipa glupia....

Do góry