reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kachurek Ty to biedna jestes.... dochodz szybo do siebie.........

Dziewczynki maz mi nie daje wejsc wioec bede jutro trzymacje sie milego wieczorku papapa

KACHURKU bidulko to musiałaś się wymęczyć....dobrze,że wszystko powoli wraca do normy....:tak: życzę dużo zdrówka...:-)

SILA witaj:-)

A gdzie to nasza ciotka RENIA!!!!

I MADZIUJKA!!!!

KASIU jesteś the beściak:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: dobre voodo spoko spróbuj z włosami jak przyjedzie w maju ale że zdjęcia nie masz w domu teściowej jak możesz w lotki byś pograła....

KACHURKU bidulko to musiałaś się wymęczyć....dobrze,że wszystko powoli wraca do normy....:tak: życzę dużo zdrówka...:-)

SILA witaj:-)

A gdzie to nasza ciotka RENIA!!!!

I MADZIUJKA!!!!

KASIU jesteś the beściak:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: dobre voodo spoko spróbuj z włosami jak przyjedzie w maju ale że zdjęcia nie masz w domu teściowej jak możesz w lotki byś pograła....
heheh jeszcze tego mi brakowalo zeby fotki tej starej ropuchy miec :-D synus ma pare u siebie na kompie....ze skanuje i w salonie powiesze i co jakis czas pyrzyloze ze srubokrentu w czolko......moze mi ulzy:-):-):-):-)
Adunia ty sobie zalatwiaj ten necik bo ja sie zatesknie za Toba;-)

Czesc Dziewczynki

Przepraszam ze tak rzadko zagladam ale ja normalnie ostatnio nie mam czasu:szok:, do poludnia robota w domu, potem dzieciaczki i znowu robota, i tak leci dzien za dniem:-(. Dzisiaj przyszedl wozio i jest super sliczny:-), fotelik tez porzadny takze teraz siedze skladam i rozkladam wozio:-D

Kachurek zdrowiej szybciutko

No i juz musze mykac bo znowu jeszcze lekcje z maluszkami:crazy:, moze z rytmu sie wybilam wiec postaram sie go zlapac :-D

Jakbym nie zajrzalam to kolorowych snow i wielka buzka dla Was wszystkich i dla kazdej z osobna:-)

reklama
Do góry