reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Moj ancymonek mnie tez dzis kopal strasznie wysoko ...a mnie to bardzo cieszy gdyz to swiadczy o tym ze sie boraca i kreci wiec moze sie wrescie usadowi jak nietoperz.............. bo jak nie to niech go moj stary rodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Słuchajcie tak apropo mam pytanko... nigdy sie nad tym nie zastanawiałam do poki nie obejrzałam filmiku z maluszkami w lonie matki....nie wiem czy ogladałyscie kiedys ale pewnie przegladalyscie nie jedna stronke i tam co nie co bylo widac badz opisane.... a wiec chodzi mi o to ze dziecko jak jest w lonie matki kreci sie wygina ostro ..robi fikolki fakt faktem w wodzie gdzie cialo tam jest lzejsze... no ale glowa mu wisi i nic sie nie dzieje a po porodzie trzeba łapac malego za karczek by mu nie opadala glowka by sobie nie zlalamala nie skrecil bo takie malenstwa sa delikatne ...to czemu wewnatrz nas one są zwawsze...???te glowki przeciez nie sa podtrzymywane..i na dodatek dzidzius jest odwrocony przewaznie do gory nogami..... rozwinie mi ktoras z was to? kurde zastanawia mnie to typowa blondynka?? nie nie tylko seriio dla mnie zagadka ;)

Lady, właśnie ostatnio bezstresowe życie miałam :-D Do wczoraj :crazy::angry: Na pewno się nie głodzę :no: Tylko słodyczy nie jem, a wcześniej ciągle coś przegryzałam i pewna jestem, że to dlatego :tak: A co do cycków, to ja nie zauważyłam zmiany w wyglądzie... Duuuuuże są i przeszkadzają mi trochę... Ale też chyba bardziej miękkie niż były... Siary też nie mam :tak:

Kasia, no właśnie to samo pomyślałam :-D:-D:-D:-D:-D Biedni Ci Nasi faceci czasami... No, ale w moim przypadku i tym razem to nie ja zawiniłam :sorry2:

Tak tak IWONKA nie tak od razu myśli,że kupi róże i juz z głowy...

Ja kiedyś idę z moim w centrum warszawki i stoi facet z różami 3 wielkośći a mój mąż na mnie na róże i się pyta gościa po ile te a on 7 zł a te a on po 5 zł a te po 3 a mój grzebie grzebie po tych kieszeniach i mówi do mnie masz 5 zł :-):-):-):-) pajac jeden teraz jak se to przypomne to mi się micha cieszy....

Kurcze a ja to takie małe cycuszki (choć i tak troszkę urosły) nie wiem jak ja wy wykarmie te moje dziecię :-D
o małż przyszedł z różami w przeprosiny hmm..... :-) popanosze sie jeszcze troche i sie uśmiechne do niego :-p

iwonka wielkosc cyckow nie swiadczy o ilosci pokarmu .. poczekaj poczekaj w 3 dobie po porodzie zobaczysz jakie bedziesz miec wielkie doje...:tak:

koniecznie sie pobocz jeszcze chwilek .......................nie popuszczaj odrazu :-D:-D:-D

Lady, tak na prawdę, to nie wiem i nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że może to dlatego, że w macicy ma za mało miejsca, by główka mogła się tak mocno odchylić... Poza tym woda robi swoje. Ale to tylko mój wywód nie podparty żadnymi dowodami ;-)

Lady, właśnie ostatnio bezstresowe życie miałam :-D Do wczoraj :crazy::angry: Na pewno się nie głodzę :no: Tylko słodyczy nie jem, a wcześniej ciągle coś przegryzałam i pewna jestem, że to dlatego :tak: A co do cycków, to ja nie zauważyłam zmiany w wyglądzie... Duuuuuże są i przeszkadzają mi trochę... Ale też chyba bardziej miękkie niż były... Siary też nie mam :tak:

Kasia, no właśnie to samo pomyślałam :-D:-D:-D:-D:-D Biedni Ci Nasi faceci czasami... No, ale w moim przypadku i tym razem to nie ja zawiniłam :sorry2:
no u mnie tym razem tez nie ja tylko ta stara raszpla przebrzydla .... a ten ja jeszcze bedzie bronil synalek za 10 centow..............juz sie nie denerwuje..:-D:-D:-D:-D:-D

ja po slodyczach mam taka zgage ze tylko umierac........... wiec ich ostsnio nie jem wogole juz prawie od wszytkiego mam zgage nawet od herbaty.............:crazy:

reklama
Mnie też zaczyna mulic po słodyczach więc też ich nie pojem ale trosieczke a ja to w ogóle mało zjem bo zaraz się czuję jak by mnie napompowali aż mi powietrze w środku się rozpycha a jak tam wlazło:-):-):-)

Do góry