reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY ja właśnie się opchałam łazankami aż sama się zdziwiłam,że tyle zjadłam :-p i mały zaczał się wiercić od razu chyba przez ten mój obiad ma mało miejsca :-):-):-) kurczę ale pogoda się zepsuła a wczoraj takie słonko było piękne a dziś

reklama
Ada moja dziewczynka chyba długa jest bo ja ostatnio czuje ruchy w dwóch miejscach naraz z jednej strony boku i z drugiej w tym samym czasie..... no mowie ci chyba malo ma miejsca juz....

no właśnie LADY mój chyba też bo czuje go 5 cm nad pepkiem i oczywiście z przewagą na prawy bok i jednocześnie pod pepkiem też dosyć nisko ale z lewej strony(chyba się wtedy przeciąga po spaniu) no tak mi się wydaję wczoraj próbowałam go nagrać na kamerkę w telefonie bo jak się ruszał to mi się takie gule robiły na brzuszku ale co włączałam kamerę w telefonie to mądrala wtedy spokojny skąd wiedział....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Lady i moja niunia się nieźle czasami wyciąga, czasem czuję taką fale jak na meczu :-D A co do wstrętu to ja od świąt mam wstręt do bigosu, bo teściowa tyle tego dała że ledwo w zamrażarce się mieścił i trzeba było zjeść :baffled: a nie powiem żeby był on taki jak u mojej mamy, no ale przecież nie powiem teściowej że mi za bardzawo nie smakuje, więc jedliśmy z małżem przez dwa tyg i już chyba też miesiącami nie tknę :baffled:

Aga mi to według @ to na 11 kwietnia, no i ginek nic mi nie mówi co wychodzi na usg, ale mała w 28 ważyła 1100, ja to jakoś czuję że chyba się szybciej zobaczę z moją córunią, teraz to brzuszek rośnie jak na drożdżach :-)

Iwonka ja też dziś zakręcona jak barani róg :-D:-D aha zapytaj się gina przy okazji jaki termin ci wychodzi wg usg ale oni chyba i tak patrzą na termin wyliczony wg @ tak mi sie wydaję bynajmniej

Moja w 26 tygodniu wazyl;a prawie 900 gram... teraz wiziyte mam na Walentynki juz sie nie moge doczekac );) ten czas mi sie tak dłuzy ale po 1 lutym musze robic ten cholerny test na glukoze ochyda.....ale niedlugo zobacze moja niunie ;)

No Lady nie długo zobaczysz lutowe mamusie się szykują potem marzec tylko i my więc leci ten czas tylko nam kobieto w ciąży się dłuży.... dobrze,że mamy to forum to se pogadamy....:-):-):-)

czesc
JA MAM DOLA WIEC ZA DOBBRYM PARTNEREM DO DYSKUSJI NIE JESTEM .................MAGNEZ MAM WYPLUKANAY ..nic dodac nic ujac:wściekła/y:fajfus mnie wkurwia :wściekła/y:spadam odezwe sie nibawem.... kiss laski

reklama
Ja mam wizytę w piątek ale nie wiem czy z usg ale zobaczę muszę wyniki zrobić siusiu i morfologię ale trza rano wstać i iść a mi sie tak chcę jak nie wiem co....

Do góry