Możę macie racje bo skórczy nawet nie mam ale jakis taki szpiczasty suie zrobil do przodu i jakos tak nisko lezy myslalam ze cos nie tak ale tak jak mowicie cos bedzie sie dzialo to pojade do lekarza...
MOwa o porodach rodzinnych....ja chcialm przy poerwsszej ciazy rodzic z mezem ale nie wyszlo bo skonczylo sie c esarka...a na sale operacyjna meza n ie wpuszczaja.... moze teraz bedzie porod naturalny i mezus kolo mnie bedzie stal to mu na wymyslam za wszystkie czasy hehehehehe
no ale w sumie nie wiem czy om da rade...wrazliwy chlop wbrew pozorom...jeszcze kurna mi zemdleje no zobaczyny najwyzej bede go reanimowac heheh spoko ja tam poczekam hahahah
nie no a tak całkiem serio to bardzo bym chciala by byl wtedy przy mnie... bardzo mi na tym zalezy.....
Ada co jest? przeciez wiesz ze na handre i zły humor jesteśmy własnie My boombonówki!!!!!
MOwa o porodach rodzinnych....ja chcialm przy poerwsszej ciazy rodzic z mezem ale nie wyszlo bo skonczylo sie c esarka...a na sale operacyjna meza n ie wpuszczaja.... moze teraz bedzie porod naturalny i mezus kolo mnie bedzie stal to mu na wymyslam za wszystkie czasy hehehehehe
Ada co jest? przeciez wiesz ze na handre i zły humor jesteśmy własnie My boombonówki!!!!!