reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Możę macie racje bo skórczy nawet nie mam ale jakis taki szpiczasty suie zrobil do przodu i jakos tak nisko lezy myslalam ze cos nie tak ale tak jak mowicie cos bedzie sie dzialo to pojade do lekarza...

MOwa o porodach rodzinnych....ja chcialm przy poerwsszej ciazy rodzic z mezem ale nie wyszlo bo skonczylo sie c esarka...a na sale operacyjna meza n ie wpuszczaja.... moze teraz bedzie porod naturalny i mezus kolo mnie bedzie stal to mu na wymyslam za wszystkie czasy hehehehehe:) no ale w sumie nie wiem czy om da rade...wrazliwy chlop wbrew pozorom...jeszcze kurna mi zemdleje no zobaczyny najwyzej bede go reanimowac heheh spoko ja tam poczekam hahahah:) nie no a tak całkiem serio to bardzo bym chciala by byl wtedy przy mnie... bardzo mi na tym zalezy.....

Ada co jest? przeciez wiesz ze na handre i zły humor jesteśmy własnie My boombonówki!!!!!

reklama
Halllo, boombonóweczki :-)
ja dzisiaj baardzo zajęty dzień miałam, byłam z tym moim małżem u niego w firmie bo musiałam mu jakieś papierki wypełnić, no i przy tym dużo emocji bo nie obyło się bez kłótni, dawno nie spędziliśmy ze sobą całego dnia :baffled: :no: ale po południu przyszły ciuszki które zamawiałam więc humorek mi wrócił na dobre, mam co układać w szafki hehehee :-):-):-) taka mała rzecz a jak cieszy.
Zanim mogłam tu cokolwiek napisać musiałam jakieś 8 stron przeczytać co u Was słychać.
Widzę że humorki Wam laseczki dopisują więc bardzo się z tego raduję :-)

Dobry wieczór jak dziś baaaaaardzo późno bo cały dzień jak helikopter latałam....a wieczorem byłam u kuzynki i dopiero wróciłam..

LADY mój brzuszek był wczoraj na dole dzis mój syn wrzyna się w wątrobe albo cos po prawej stronie nie mogę się schylic i gula mi się robi:szok::szok::szok::szok: a jak ja dotkne znika i za chwile od nowa i brzuszek mam dziś wyzej i nie moge jeść bo muli mnie siedzi wysoko i uciska me biedne organy....:-(brzuch skacze ale robią się gule mi małe na brzuszku a wydawało mi się ze to jest w później dopiero około 8 misiąca mam nadzieję,że juto trochę zejdzei niżej 3 centymetry bo nie mogę jeść i mnie muli....:baffled::baffled::baffled::baffled: znowu....a jakies 8 tygodni tmu dopiero przeszły mi mdłości z początku ciąży i co zaś od nowa:baffled::baffled::baffled: SYNU DAJ ODPOCZąć MATCE:tak::-)

a mój syn pierwszy raz dał poczuć się innym osobom niż ja i mąż.. moja kuzynka przykładała rękę a on kopał ją...aż sama się zdziwiłam....:szok: nigdy tego nie robił....

Luckymama dzielna z Ciebie dziewczyna....podziwiam....:tak::-)

bosheeee ja znowu zamotana dzis i piszę i nie wiem co to jak z tym tłumaczeniem wczoraj Kasi porodem....chyba popiszę jutro z wami bo dziś mało kumata jestem...

LADY a kiedy flachę urodzinową stawiasz co myślisz,że my to zyczenia składałyśmy nie licząc na nic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

DOBRANOC DZIEWUSZKI KOZY JEDNE pogadamy jutro bo już nie kumam czaczy...

dzień dobry:-) halllooo, pobudka :shocked2::shocked2::shocked2: no co wy śpicie jeszcze o tej porze:confused::-D:-D ja się obudziłam o 6-ej i tak se leżałam aż wkońcu stwierdziłam że to wstane a co:-p zresztą misiak i tak nastawił budzik na 8 bo mamy dziś jechać zakupic piżamki takie do karmienia dla mnie:tak:;-)
Adunia kochanie rozumiem Cię i to bardzo dokładnie bo mój synuś już od jakiegoś czasu sobie upodobał prawą stronę i tam mi się pojawia taka duża góra, która często przeszkadza:dry: np jak chce sie położyć w nocy nadrugi bok to nie da rady, no ale cóz jasię juz do tego przyzwyczaiłam:tak::-)
a musze wam jeszcze powiedzieć - wczoraj wieczorem jak już wszyscy leżeliśmy w łóziu to głaskałamz pawłem brzusio i wyczułam "coś" zastanawialiśmy się czy to rączka czy nóżka naszego synusia ion nam ułatwił sprawę że to chyba rączka bo zaraz jak obok wypiął główkę to znowu górka i zgadnijcie z której strony ...:confused::-D:-D oczywiście że z prawej:-D:-D:-D i wiecie co tak sobie myśle że on ma pozycję skośną:dry: ale ma jeszcze czasu trochę żeby się obrócić:tak::-)
a i wczoraj zapomniałam się wam pochwalić, że ja już dostałam decyzję z ZUS-u przyznano mi zasiłek rehab. na 2m-ce:tak::-) więc jeśli któraś ma jeszcze pytankato służe pomocą i jak coś to posoadam też wnioski w wersji elektronicznej:tak:
luckymamo - wybacz mi ja to taka zamotana jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: że wczoraj zapomniałam Ci napisać że naprawdę Cię podziwiam, bo ja niewiem czy wytrzymałabym taką rozłąkę....:no: ja to z moim skarbiem odkąd się poznaliśmy to najdłuższa nasza rozłaka to 12dni jak pojechałam z rodzicami do Bułgarii ( Paweł niestety nie mógł z nami jechać bo to było w lipcu a w we wrześniu mieliśmy ślub i nie dostałby tyle urlopu:no:) i jeszcze wtedy ja zapomniałam włączyć roaming:wściekła/y::no: i jak po 2 dniach zadzwoniłam z jakiejś budki do mojego misia to tak się poryczałam że masakra:no::szok: no.... ale potem jaka radość była jak wróciłam to się normalnie odkleić od niego nie mogłam:-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

Dziewuszki, ja nie wiem co te Nasze dzieciaczki mają z prawą stroną, bo mój syneczek też ciągle na prawej leży i wypina dupsko, albo plecki ciągle :-D Trochę to mnie boli,bo wtedy skóra jest taaaaaaaaaaak napięta, że szok :szok: Aaaaa... No i bardzo często włazi mi pod prawe żebro... Najczęściej jak prowadzę samochód i nie mogę wtedy skupić się na jeździe, bo mi łobuziak przeszkadza :-D

majuniu :) udanych zakupków :tak: Ja właśnie sobie zdałam sprawę, że nie mam zbytnio czapeczek dla Alanka... Tylko nie bardzo wiem jakie kupić... Czy cieplejsze, czy już cieńsze.... A przypomniało mi się o tych czapeczkach, bo przyśniło mi się, że idziemy z Alankiem na spacer, a On bez czapeczki :szok: No, a ja w płacz,bo przecież nie mamy czapeczki :-( I znalazłam jakąś różową i mu założyłam :-p Więc muszę teraz kilka czapeczek kupić. Niebieskich :-D

Dzień dobry!!!!
Jak spałyscie???Ja nie wyspałam się a dziś muszę znooooowu pare spraw pozałatwiac i cały dzień na nogach....

MAJU mój ostatnio miał ułożenie głowkowe ale nie wiem co mi wpycha w mój prawy bok:baffled: chyba nogi czuję:-) w ogóle nie wiem jak on tam leży leże na prawej stronie to po skosie się buja na lewej tez się przekręca prosto to skacze po żołądku:confused: ale aby wszystko było ok a on niech skacze wytrzymam to dla niego:tak::-) chiba:sorry2: tylko on ma tyle siły i to boli te jego harce ale cóż taki zywot cuuuuuuudowny matki:-)

LUKCYMAMO ja też z moim teraz w rozjeździe ja od grudnia u rodziców a on pod warszawą ale juz wracam do niego bo nie mogę bez niego :-:)-( tak tęsknie ,że wariuje....choć bez tego też jestem lekko szurnieta:-D choc na pewno to nie odległość ta co wasza ale raz też mielismy taką rozłąkę przez pracę właśnie....z tym,że ty masz jeszcze na głowie swe cuudne łosie i w ciąży jesteś ale na nas mozesz liczyc zawsze przytulimy i pocałujemy w czółko;-):tak::-):-D

SILA DZIEŃ DOBRY!!!mi wczoraj pod żołądkiem tak twardniało i wypychało i potem pod żebro a jak smyrałam to myk i za chwilę od nowa....smieszne to choc boli:-)

o kurczę ja też nie mam czapeczek:szok: mam 3 cienkie ale jedną troszeczkę grubszą albo dwie na dworek by sie zdało czy ile bo nie wiem ale grubsza chyba musi być....

Dzień dobry:-).
Właśnie się budzę. Cała jestem jeszcze zaspana. Muszę się chyba czymś porządnie rąbnąć. Muszę się obudzić bo na 14mam wizytę u lekarza, który zrobi mi dokładne badanie usg. Trochę się denerwuję. Ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
No dobra a teraz biorę się za czytanie tego co tam naskrobałyście jak już sobie poszłam:-)

reklama
Do góry