reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasiu, to nie robi się już CC jak się rodziło naturalnie :confused:
Kurde... Ja bym chciała naturalnie jednak :-(
Czesto wielorodkom kaza tak rodzic
to zalezy od szpitala i lekarza sa tacy co odbieraja porody przy ulozeniu miednicowym wtedy trzeba sie klocic i kazac lekarzowi wypisac oswiadczenie ze swiadomie decyduje o porodzie naturalnym wiedzac ze ulozenie dziecka jest pośladkowe. Podobno boją sie takich decyzji.
To tak na przyszlosc..

reklama
Roznie mowia lekarze nie ktorzy uwazaja ze do 34 tyg dziecko moze przyjmowac dowolne pozycje gdyz ma jeszcze wystrczajaco duzo miejsc .... a po 34 powinno sie ulozyc glowa w dol
A inni twierdza ze dziecko moze sie obrocic nawet przed porodem...lub w jego trakcie ...tyle tylko ze ciezko rodzic z przeswiadczeniem ze i tak moze cie czeka cc .. nie wiem po co narazac sie na dodatkowy bol..
I badz tu madry i pisz wiersze...;-)

Ka32sia napisała
tenx Majeczka ide seee poczytac ...
pierwsza relacja jest pod nickiem "AgnieszaD" - to relacja tatusia a druga jest na następnej stronie "ew27" :tak:
iwonko mogą sie przewracać dopóki mają miejsce:-) a jak czujesz że jak twoja mała teraz leży?:confused:
Kasiu... no własnie zgadzam sie z Tobą

ka32siaOdp: Kwietnióweczki 2008
Maja nie moglam tego znalesc na ktorej to stronie ???
Kasiu to jest na stronie 877 - pierwsza relacja jest pod nickiem "AgnieszaD" - to relacja tatusia, a druga jest na następnej stronie(czyli 878) "ew27"

Maja narazie to maleńka się tak wierci, że sama nie wiem :-), z jednej strony myślę, że ma główkę do dołu, bo jak ma czkaweczkę to tak bardziej na dole czuć,ale z drugiej strony w sumie jak wcześniej była główką do dołu to strasznie mi nisko schodziła i naciskała mocno główką a teraz nie mam takiego uczucia więc sama nie wiem :baffled: no ale miejsca powinna mieć tam trochę, więc narazie może fikać;-) ja wolałabym poród naturalny raczej...

Kasiu to jest na stronie 877 - pierwsza relacja jest pod nickiem "AgnieszaD" - to relacja tatusia, a druga jest na następnej stronie(czyli 878) "ew27"
kurde Majka az mi lezka pociekla .... musze dac to swojemu do przeczytania ale nie dzisiaj bo mnie moj aniol lekko wku***** .. tzn .. on pracuje nad tym aby mi magnez wyplukac z organizmu:-)

Jestem na chwileczke poczytałam pare zdan powiem i mykam .....wlasnie jestem po kolacji..i ogladam wiadomosci Boze co sie dzieje ostatnio sie czyta badz slyszy o samych tragediach az sienpoplakalam jak ogladam o tej katastrofie lotniczej kolo mirosławca matka...jaka sie nwrazliwa zrobilam,,,,

Mam pytanko do mamus które beda rodzily po raz pierwszy i do mamus ktore juz porody maja za soba....

powiedzcie mi niedawno jeszcze jak sobie ogladałam brzusio wydawal mi sie tak zaczynac pod biustem nie mal ze a teraz jakby mi siadl Jeju nie wiem czy mi sie plod obnizyl czy co? dobra mykam sie kapac potem zajrze.....odpiszcie bo az sie denerwuje....

reklama
No masz Lady racje z tym samolotem to smutna sprawa(szkoda ludzi) ale patrzac na to inaczej za pieniadze podatnikow zrobili sobie taxi .. ciekawa jestem czy ktos za to odpoowie:-(pewnie wynajda jakiegos kozla ofiarnego... szlak mnie trafia jak patrze na to co sie dzieje w tym kraju

Lady moze Ci sie wydaje ze ci bunio opadl .. a moze byc tak ze dzidzia sie jakos inaczej ulozyla ... a ogolnie dobrze sie czujesz????nic cie nie boli???? jak tak to co sie martwisz ;-)

Do góry