reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Silka kurcze ty to chyba prywatnie chodzisz, tyle zdjęć USG :-) ja to na NFZ i mi ginek nigdy nic nie dał :-( mam tylko zdjęcie z pierwszej wizyty (5 tydz) jak byłam u prywatnej ginki a tego gina to nawet nie wiem czy poprosić można zeby takie zdjątko dał :baffled:

reklama
Kasiu, ja mam wrażenie, że mój synuś leży w poprzek :baffled: No i też mam nadzieję, że się obróci, bo chyba nie każą mi Go tak rodzić :confused::-D Ja mam usg 4tego lutego, więc się dowiem co i jak :tak:

iwonko, to prawda... Chodzę prywatnie i zdjęcia dostaję " gratis " do każdego usg... Mam już chyba z 15 :-D Filmik też mam z ostatniego usg z 21 tygodnia, ale za filmik już płaciłam ( dodatkowo do wizyty 10 zł. ) A Ty zawsze możesz spytać ginka czy mógłby zrobić kilka zdjątek... Chyba, że nie ma do tego sprzętu :confused:

Silka sprzęt to on jakiś tam ma, ale pewnie lipka; tego mojego ginka to ja sie boje nawet spytać hihi ale zobacze czy nie bedzie nadety przy nastepnej wizycie

Iwonko, to kiepściutko z takim ginkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale spytaj jak nie będzie mocno nadęty :-D:-D:-D:-D Może jednak zrobi jakieś zdjęcie Twojemu Maleństwu :tak:

A jak gdzie Kwietnióweczki się podziewają :confused:
Ciekawe co tam u Niebo słychać :tak:
Bartka dziś cichutko siedzi :tak:
Renia, Lajla, Ada, masiek...... Where are you ;-)

Kasiu, ja mam wrażenie, że mój synuś leży w poprzek :baffled: No i też mam nadzieję, że się obróci, bo chyba nie każą mi Go tak rodzić :confused::-D Ja mam usg 4tego lutego, więc się dowiem co i jak :tak:

iwonko, to prawda... Chodzę prywatnie i zdjęcia dostaję " gratis " do każdego usg... Mam już chyba z 15 :-D Filmik też mam z ostatniego usg z 21 tygodnia, ale za filmik już płaciłam ( dodatkowo do wizyty 10 zł. ) A Ty zawsze możesz spytać ginka czy mógłby zrobić kilka zdjątek... Chyba, że nie ma do tego sprzętu :confused:
Silka ty sie nie masz o co martwic to twoja pierwsza ciaza , w zwiazku z tym jak Alanek sie nie obroci to zrobia ci cc inaczej sytuacja wyglada u mnie gdyz ja juz rodzilam....:-(a poza tym w Tej posranej Irlandii nie wiadomo co zrobia ... no nic pozostje mi poczekac do 25 lutego bo laskawie mi na ten dzien wyznaczyli 2 wizyte :-)

reklama
Do góry