reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

MASIEK ja słyszałam że to sie robi od któregoś tygodnia chyba 28 ale nie pamiętam i tak już do końca będziemy liczyć????????????

reklama
masiek ja też słyszałam o tym liczeniu :tak: Ale mój syn jest tak aktywny, że chyba nie muszę tego robić... Kiedyś spróbowałam i naliczyłam 10 ruchów w ciągu nie całej minuty :-D No, ale skoro tak położna radzi, to może się zmobilizuję :-D

ale powiedźcie my to sie liczy cały czas raz dziennie czy jak

SILA w ciągu minuty ojejejejejejej kurczę to nieźle buszuję ja w ciągu godziny naliczę dziesieć ale nie zawsze właściwie to najwięcej w nocy me dziecię aktywne

Aha to dobrze właśnie od 12 minut poruszył się 6 razy wiec jest ok a to dobrze że raz dziennie bo myślałam,że cały czas bo bym w paranoje popadła z liczeniem :-)

A ja już się wyprysznicowałam i y=ubrałam ale niechce mi się malować tyci mam lenia a poza tym oczka mnie swędzą ale nałoże make up

o naśtepne 4 minuty i sie ruszył 5 razy czyli razem w ciągu 20 minut 10 ruchów uffffffffffffffffffffffffff....

MASIEK kurczę fajnie z tą szkoła tyle rzeczy się dowiesz ale dobrze,że nam opowiadasz jestem na bieżąco....

kurczę wiecie co a mi wczoraj koleżanka powiedziała,że nie pójdę rodzić z mężęm bo nie chodziliśmy na szkołe rodzenia ale nie wszyscy moi znajomi chodzili i rodzili razem ale mnie zdenerwowała i teraz se myślę muszę zapytac mojej ginki za dwa tygi jak wróce jak mi nie pozwoli to zmienie szpital ale wtedy co do warszawy bedę jechać 50 km

aduś nie słuchaj tej koleżanki, jak mówiła położna nam by czasem przydały się zatyczki do uszu i ciemne okulary, porody rodzinne to dzisiaj norma. Ba w czasie pierwszej fazy mojej koleżance towarzyszył mąż i mama.
z tego co jeszcze czytałam tak liczyć od 28 tyg. właśnie najlepiej 2razy dziennie.

A widziałyście jestem z Leonkiem w 7kwadraciku!!~!@!:-):-):-):-)

MASIEK to już 7 miesiąc gratulki ogromne....:-):-):-):-):-) niech leci czas leci....

aha dwa razy dziennie ok.IDę PO ZATYCZKI!!!!!!:-D:tak::-)

dzień dobry tym których nie "widziałam" :-)
oglądała która "dzień dobry TVN" ? mówili o wyprawce do szpitala, była w studiu położna i mówiła żeby laktatora nie brać raczej do szpitala, jak to ona określiła cyt.:
"dziecko jest najlepszym laktatorem". No i tam takie różne pierdety co my już wszystko wiemy :tak:

reklama
Do góry