hejka laseczki
Ada kropelki zostały wycofane ze sprzedaży nie znam dokładnie powodu ale tak mężowi powiedziała farmaceutka :-( może jednak nie były takie bezpieczne dla noworodków nie wiem
dała mi 3 zamienniki tego leku ale wszystkie są powyżej miesiąca więc trzeba niestety przeżyć ten miesiąc i tyle
aż dziwne że nie wymyślili nic dal takich maluszków przecież takie małe brzuszki najbardziej cierpią
u nas wczoraj cały dzień noszony tulany i głaskany
Alex miał straszne kolki
myślałam że nie dotrwam do wieczora
tak mi go było szkoda bo nic z domowych sposobów nie działało i mały się wydzierał cały dzień
nocka już była troszkę lepsza ale i tak mu jeszcze jakieś bączki zalegały
zawsze mnie zastanawia skąd te kolki
człowiek prawie nic nie je , oszczędza sie jak może a tu i tak mały cały zagazowany
do tego wczoraj Natan przeszedł sam siebie
by tak niegrzeczny że jeszcze go takiego nie widziałam
nie wiem czy płacz juniora mu się tak udzielił i zaczął broić czy o co mu wczoraj chodziło
ale ja myślałam że nie dociągnę z nimi do wieczora
Ada zdrówka dla Amirka dobrze że mu choróbsko już odpuszcza
a co do ząbków to masz rację dobrze że już ich coraz mniej do wyrżnięcia bo Natan każdy jeden źle znosi :-(
teraz wyszła mu prawa górna i dolna czwórka
i widzę że znowu zaczął grzebać więc teraz czas na lewą stronę też czwórki :-(
też jest dziwny z tymi zębami
wychodzą mu zupełnie inaczej niż innym dzieciom i odwrotnie jak w podręcznikach no ale to mój taki mały dziwoląg
ok zmykam Alex wstał
papa:-)
Ada kropelki zostały wycofane ze sprzedaży nie znam dokładnie powodu ale tak mężowi powiedziała farmaceutka :-( może jednak nie były takie bezpieczne dla noworodków nie wiem
dała mi 3 zamienniki tego leku ale wszystkie są powyżej miesiąca więc trzeba niestety przeżyć ten miesiąc i tyle
aż dziwne że nie wymyślili nic dal takich maluszków przecież takie małe brzuszki najbardziej cierpią
u nas wczoraj cały dzień noszony tulany i głaskany
Alex miał straszne kolki
myślałam że nie dotrwam do wieczora
tak mi go było szkoda bo nic z domowych sposobów nie działało i mały się wydzierał cały dzień
nocka już była troszkę lepsza ale i tak mu jeszcze jakieś bączki zalegały
zawsze mnie zastanawia skąd te kolki
człowiek prawie nic nie je , oszczędza sie jak może a tu i tak mały cały zagazowany
do tego wczoraj Natan przeszedł sam siebie
by tak niegrzeczny że jeszcze go takiego nie widziałam
nie wiem czy płacz juniora mu się tak udzielił i zaczął broić czy o co mu wczoraj chodziło
ale ja myślałam że nie dociągnę z nimi do wieczora
Ada zdrówka dla Amirka dobrze że mu choróbsko już odpuszcza
a co do ząbków to masz rację dobrze że już ich coraz mniej do wyrżnięcia bo Natan każdy jeden źle znosi :-(
teraz wyszła mu prawa górna i dolna czwórka
i widzę że znowu zaczął grzebać więc teraz czas na lewą stronę też czwórki :-(
też jest dziwny z tymi zębami
wychodzą mu zupełnie inaczej niż innym dzieciom i odwrotnie jak w podręcznikach no ale to mój taki mały dziwoląg
ok zmykam Alex wstał
papa:-)