anrus79
Mamy kwietniowe'08
Ada to mnie pocieszyłaś kobietko , ale rozumiem wydaje mi się że już za jakiś czas przebije się dolna dwójka bo już widać ją na dziącsłach ale strasznie ma zapuchnięte te trzonowe ząbki i ciekawe kiedy tamte się pojawią i wiem że to indywidualna sprawa Milenka ogólnie też zaczęła póżno ząbkować w 10 miesiącu chyba , i jej ząbki wychodzą tak żę zanim pojawi się następny to poprzedni już w całej okazałości musi być widoczny a mojej koleżanki mały ma 9 miesięcy zaczęły mu wychodzić ząbki i już ma 6 tylko wszystkie w jednym czasie mniej więcej i widać tylko wierzchołki wszyskich więc i tak dzieci mają
Fajnie ze Amirek już je więcej , ja to mam już wygodę mała praktycznie je wszystko co się ugotuje na obiad tylko unikamy smażonych rzeczy zawsze jej wtedy np gotuję pulpety czy inne mięsko i uwielbia wprost lane kluseczki na rosole lub z pomidorową , a teraz ma szał na punkcie ogórków małosolnych horror normalnie trzeba chować jak widzi to się cała trzęsie ale dużo boję się dawać trochę zje ale nie daję więcej jak pół
Iza to ciesz się mężulkiem
Fajnie ze Amirek już je więcej , ja to mam już wygodę mała praktycznie je wszystko co się ugotuje na obiad tylko unikamy smażonych rzeczy zawsze jej wtedy np gotuję pulpety czy inne mięsko i uwielbia wprost lane kluseczki na rosole lub z pomidorową , a teraz ma szał na punkcie ogórków małosolnych horror normalnie trzeba chować jak widzi to się cała trzęsie ale dużo boję się dawać trochę zje ale nie daję więcej jak pół
Iza to ciesz się mężulkiem