reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej:)

CO TAM U MOICH SYNOW? Domino wybija sie kazdego dnia coraz to bardziej.....oczywiscie w swoim sporcie...duma na maksa:) wczoraj walnol w 3 meczach lacznie az 6 bramek :)

Seba biega juz a nie chodzi.... kopie ciagle pilke tez od rana do wieczora....bierze rozmach noga do tylu i jazda..... na dole ma komplet 2-jek ledwo co hahah a a na gorze tylko jedynki takze szczerbaty hahahahha z mowa u niego tez super mama tata czasem powie <w koncu ma juz 10 tatusiow> :)baba mamoooooo ala ela kaka dzidzia a kaka<mowi na a kuku> pa mu siue czesto wyrywa i sliucznie macha bez komendy jak ktos macha to on juz wie zeby machac.....duzo juz rozumie w sumie juz wszystko.....powiesz przyn ies to... to przyniesie daj tam to to tam da daj babie to idzie i daje.......naprawde z dnia na dzien czyms mnie zaskakuje i sie pulchniutki juz zrobil:) a jak tam wasze dzieci jak to u nich????

anetha jak zwykle auper foty i uwierlbiam ptrzec jqk anitka rozczochrana i zzspana super:)

reklama
Alunia super że znowu zaglądasz brakowało Cię tutaj i wszystkie się martwiłyśmy co jest grane ale chyba twój komentaż wyżej wszystko tłumaczy .
Super żę Seba tak do przodu postępy robi a jak jego testy alergiczne i ten katar?

A Domnino niech dalej bramki łapie

Iza jak bedziesz widziec się znowu z tą maleńką Milenką to ucałuj ją odemnie z sentymenu do tego imienia :-D
A Patusia niech Cię niezarazi katarkiem jak resztę rodziny
Piaskownica dojechała :tak:, już ją za impregnowałam i raz pomalowałam lakierobejcą, jeszcze jutro raz pociągnę , potem trzeba złożyć jak wyschnie i nasypać piasku dopiero bedzie radocha :-D:tak:. A taka piaskownica to super sprawa naprawdę szczególnie jak ktoś na wsi ieszka chociarz ja to i na balkonie bym postawiła jakbym mieszkała w bloku tyle uciechy dla dziecka tylko dywany chyba ciągle by w piachu były :baffled:
A to wklejam link do tej piaskownicy którą my zamówiliśmy
PIASKOWNICE PIASKOWNICA 120x120 (642686822) - Aukcje internetowe Allegro

A Milenka już ma mniejszy katarek ale jeszcze coś jej spływa , a drugie maleństw zaczyna chyba dawć znaki o sobie tylko się dziwię że tak wcześnie tamtym razem dopiero w 16 tyg odczuwałam pierwsze ruchy a teraz zaczyna się dopiero 14 a mi się wydaje żę już je czuję .
Pozdrawiam resztę Klekotek

Dzień dobry!

Ja dzisiaj troszkę zmęczona i niewyspana.Wczoraj cały dzień na komunii a z małym to za bardzo nie da rady posiedziec bo cały czas trzeba za nim albo z nim chodzic.W nocy się budził co pół godzinki,w końcu go wzięłam do łóżka bo nie miałam siły wstawac.I tak od paru dni już śpi niespokojnie.Chyba mu kolejne zęby idą i to przez to.Strasznie się ślini i dziąsełka napuchnięte.

Anrus piaskownica wypasiona:)My właśnie małemu chcemy na balkonie zrobic,ale taką małą.Dostał nawet taką plastikową,tylko najpierw musimy balkon odmalowac i płytki położyc.Musze mojego gonic żeby się wyrobił zanim się lato skończy.

Lady no to ci piłkarze rosną:-)super

Pozdrawiam

Cześć kobity!

Asia -no niech by już te ząbki wyszły i dały spokój młodemu :sorry2:.

Aga - a u Was jakiś nowy ząb wylazł? Uwielbiam foteczki Niteczki :rolleyes:

Alunia - no to pięknie chłopaki się rozwijają. A Seba jaki wygadany, niedługo będzie z Tobą dyskutował jak starszak :-D Moja to ostatnio "ala, ala" wiesz coś o tym może hę? :cool2:

Anetko - gratki za pierwsze motylki w brzuszku :tak: I Ty też wycałuj Milenkę koniecznie :-). Sama malujesz piaskownicę? W ciąży?

U nas katarek nadal Pat trzyma, zaczęła też pokasływać, ale pogoda dziś fantastyczna, że grzech w domu siedzieć. No i od 9 rano zdeptałyśmy nogi po całej Gdyni. Teraz padła... tym bardziej że weszła sama za rączki trzymana na 4 pietro :szok:. A rano nauczyła się puszczać rączką całuski.

I gada jak nawiedzona do zdjęcia taty, które powiesiłam na ścianie hihi. Wytęskniona córeczka tatusia. Wasze córy też tak za tatusiami szaleją?

Asia to niefajnie jak tak się często budzi w nocy ale faktycznie że te ząbki tak mogą męczyć tyl;ko czemu moją małą męcząjuż tak długo i nic nie wychodzi ciągle ma tylko 6szt a tak piłuje paluszkami w budziże coś powinno się pokazać

A komunie to teraz faktyczniena topie my na całe szczęście nie mamy w tym roku żadnej bo bym chyba nie dała rady za małą nadążyć pomiędzy wszystkimi dzieciakami

Iza tak sama maluję ale na świeżym powietrzu więc tego nie czuć jakby nie było niestety jak sama tego nie zrobię to by moje dziecko chyba nigdy piaskownicy nie miało pomalowanej :):-D
A co do szaleństw na punkcie tatusiów to unas jeszcze tego nie ma mała nie chce siedzieć z tatą za mało jej czasu poświęca za dużo roboty ma , nawet w kościele nie pójdzie do niego na ręce tylko ucieka do mamy, troszkę to uciążliwe bo chętnie bym czasem od niej odpoczęła a tu nie da rady

dzisiaj była u nas sąsiadka ze swoją małą 4miesiące starsza od Milenki ale trzeba było tak pilnowwać bo kurcze ni stąd ni zowąd chciała mi dziecko łopatką walnąć potem ją skopała kurcze co to za zachowanie :no:, a jak ją złapałam za rączkę i mówię zę tak nie wolno robić tak nie ładnie i to boli dzidzię to jej babcia stwierdziła żę przecierz takie dziecko nic nie rozumie kurcze moja już dużo rzeczy rozumie czego nie wolno robić a jak nie będa zwracać uwagi to się ciekawe skąd nauczy żę nie wolno dziwne maniery
Pozdrawiam

HEJ HEJ MAMUSKI!!!!!

Ja tak na moment wszysytkim mamom obecnym i oczekującym na dzidzi zyczyć wszystkiego naj: http://www.100lat.pl/kartki/2/83/

Anrus
nooo dzieci sa rózne...ale i sposoby wychowania pociech sa różne...często rodzice chowają"bezstresowo"czy jak to okreslić i sa potem efekty...
ja widzę po Nitce że to ogień w porównaniu do synka i bedzie trzeba ją pewnie utemperować bo harakterek to ona ma:-pnarazie sobie radze:tak:

Izabelinda
no nie ma zabka nadal:baffled:szlag by to trafił...strasznie długo ten idzie a dziasełko jak balon...choc dzis i tak ok,bo noc przespała cała w łózeczku:-)

Lady
dawaj nowe foty dzieci:-)
a jak ta m z jedzonkiem?

oo wlasnie nitke je ziemniaczka z dynia na obiad:-Dhahahahh co za postep..szok...pewnie dla Was to dziwnie brzmi ale u niej to ogromny postep;-)rano zjada marchewkę z jabłkiem ..w dzień jakąś wedlinkę lubi skubać albo kanapeczkę z pasztecikiem...no i ogórka świeżrgo coś polubiła od 2 dni:tak:także jest lepioej niż było..oczywiście łyżeczka nadal odpada..ale dobre i to ..w przypadku małej:rofl2:

Ada
jak tam, nacieszyłas się mamą?:-)

Dobra zmykam bo dizś przedstawienie to czasu brak...papa:happy2::happy2::happy2:

Hejka!
I ja wam składam życzenia wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki:-)

Nocka dzisiaj lepsza ale dziąsła napuchnięte u góry i na dole,nie wiem czy te zęby wszystkie naraz idą.Górna czwórka się przebija.

Anekha to super postępy w jedzeniu.A powiedz mi ty pasztet robisz sama?Bo wszystkie te kupne to mają w składzie mleko albo jajko.Ja znalazłam herbowski,bez tych dodatków,daje mu czasami na chlebek.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
I ja się dołączam do życzeń - wszystkiego najlepszego wszystkim mamusiom !!!

img.php

Mam dziś męża w domku :-D

reklama
HEJ!!

Ja coś ostatnio zalatana czasu brak....

ANrusku miałam ci pisać...wiesz co mój nie miał długo ząbalów wyszły w na przełomie 10-11miesiąc i to 8 po kolei ale wcześniej to powiem ci z ręką na sercu 2 miechy nie było lekkiego spania ale jak wyszły super teraz idą następne:confused2: więc też często wstaje bo chce smoka i w dzień też lata za smokiem i zaś nie wiem kiedy sie przebiją czy szybko czy bedziem sie męczyć...

AGUŚ Nitka śliczna dziewczynka.....normalnie idealna narzeczona dla Amirka:-Dno i super że Niteczka robi postępy mój to je zupy i tylko zupy i to papki nie chce inaczej ale jak dla mnie to raj nie ma,że boli mleko je dwa razy reszta śnaidanie obiad deser je już normlanie wiec wiesz jaka ja hepi....i przytyło mu sie:happy:

ASIU a u Was też jeszcze jest skaza kurcze u nas też chciałam dać zaś jogurt tzn dałam wczpraj ale lipa nie wiem kiedy to przejdzie :baffled:

Do góry