reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

RUDA fajnie,że sie imprezka udała:tak:;-):-)

MONIKA u nas też dziś roztpoy i ciapa starszna aż nie miło się chodzi:sorry2: ja chce dać modyfikowane do 2 roku życia ale my skazowcy:-(

SIWUTKA śliczny synuś:-)nie wiem moze mu po prostu nie dwaj on może nie potrzebuje a przyzwyczajony jest....nasz dzieci nie potzrenują dużo picia myślę że maks 250ml na dzień i na noc wystarczy moze wiecej w lato ale tak nie wiem spróbuj ograniczyć....

ASIA pranie sprzątanie gotowanie:-pa kiedy odspaka hehe wieczorem jak dzieci nasz śpią:happy:

ja dziś się namachałam gołąbków i siedzę mały usnął............

reklama
Ruda

Ja jeszcze nie wiem jakie bedę dawała małej, a tak wogóle to ja już teraz dodaje to mleko z kartonu do różnych zupek sosów, mała je i nic złego sie nie dzieje, najwazniejsze, że nie ma alergii na takie mleko...ja bede kupowała to z kartonu albo rodzice beda nam przywozić prosto od krówki, ich sasiad ma, to nie byłoby problemu....tylko niecodziennie, bo rodzice mieszkają 30 km od nas...:-( GRATULUJE CZWARTEGO ZĄBKA, MOJA TEŻ MA CZTERY, ALE ZARAZ BĘDZIE PIĄTY, JUŻ PRZEŚWITUJE....:-)

Wreszcie mała śpi, odpocznę troszkę, bo jestem padnięta jakaś taka:( miłego popołudnia życzę:)

RUDA - dzieki :) zastanowie sie, moze wysle malego zdjecia na jakis casting do reklamy pieluszek albo cos :)
ADA - widzisz kochana to nie jest takie proste "poprostu mu nie dawaj" wtedy jest taki placz ze szok :] ale poprocujemy nad tym :) Moze zaczne od przestawienia go na wode do picia :)

Najpierw poszukaj sobie suwaczka który chcesz wrzucić, stwórz go i skopiuj adres z BBCode do podpisu.

W tym celu musisz wejść na Ustawienia i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić ten adres. Potem zjechać niżej i zatwierdzić sygnaturę. Sygnatura to właśnie jest podpis, można tam wklejać suwaczki, glittery (błyszczące napisy), zdjęcia.

Jak nie wiesz gdzie znaleźć suwaczki to wejdź w google albo z któregoś z naszych postów kliknij na suwaczek, który Ci sie spodoba.

reklama
Do góry