reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

hej hej wszystkim:-)
oo nowa mamcia:-)witam siwiutka,fajna dzidzia..tez kudłata..hehehe jak moja córcia ;-)
co tam kochane tu popisałyscie?musze sie zmobilizowac do czytania i zagladania czesciej....ostatnio jakos milion zajęć i cierpię na chroniczny brak czasu na cokolwiek////

u nas w zasadzie bez wielkich zmian..
no doczekałam sie u córci robienia brawo brawo w końcu i robienia(przy tym mówienia)papa:-)
coraz smielej stoi na nóżkach sama..jeszcze iść nei chce..tylko trzymając sie czegos lub kogos..ale postepy robi wiec czekam na pierwsze samodzielne kroczki....:-)
troszke ma uczulonka znowu:baffled:krostki i czerwone poliki..bo sie dorwala do makaroniku i ciasteczek..wiec spala niespokojnie tez wczoraj..dzis dalam ketotifen i jakby lepiej...

mlody zadowolny z tego ze nie choruje i moze chodzic do zerowki..poki co niech taksobie trtwa:-):-):-)

Lady
jak u Was ze zdrowkiem?

Ada
jak tam maly Amirek chodzi dobrze?

ruda,Iwonka ,Lucy..jak fasolki????

pozdrawiam wszystkie bez wyjatku Was kocahne i zmykam na dzis..odpoczywac..poki sie da:-p

papa:happy::happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam...wrzucam jeszcze raz filmik z pierwszymi kroczkami Amelki, mam nadzieję, że tym razem bedzie odbierał...trochę niestabilne kroczki, ale to filmik sprzed tygodnia, od tego czasu mała chodzi o wiele sprawniej:tak: teraz właśnie buszuje po podłodze z tatusiem, bawią się....a jak Wam mija wieczór? ja jutro wybieram się do rodziców, także pewnie odezwe się pojutrze i znowu bede nie w temacie...PODOBNIE JAK ANEKHA CIERPIĘ NA BARAK CZASU NA COKOLWIEK...WIECZNIE COŚ I COŚ...

MIŁEGO WIECZORU:):-)

http://www.wrzuta.pl/film/X2zAvokC6T/pierwsze_kroki_amelki

Ostatnia edycja:
heheh :) ja tez sie dopiero nauczylam :) tak wiec... np Suwaczki dziecięce, suwaczek dziecięcy - Ślub-Wesele.pl na tej stronce zrob sobie suwaczek (tam wszystko jest wytlumaczone.nastepnie wyskocza ci takie linki i tam gdzie bedzie napisane "
Forum z obsługą UBBCode/BBCode (np. nasze forum: forum.slub-wesele.pl) - w polu podpisu dla Twojego profilu wklej poniższy kod (nie zapomnij ustawić opcji "Zawsze dodawaj podpis"): skopiuj ten kod w ramce. Pozniej wejdz w ustawienia na swoim profilu na forum babyboom. Wciśnij opcje Edytuj SYGNATURĘ i tam wklej ten kod ktory wczesniej skopiowalas (wklej w to pole tekstowe) i na koncu wcisnij "zapisz synature" Daj znac czy ci sie udalo :)

reklama
Monia filmik extra - malutka ślicznie chodzi
jak to oglądałam to mi się przypomniało jak mój pierwszy syn zaczął stawiać te pierwsze kroczki :)
równo na 10 miesięcy
jakie śmieszne są te pierwsze kroczki :-D

Aga
moja fasolka super :tak:
już tak mocno wali że myślę coraz częściej że to chłopak :-D:tak:

dobrej i spokojnej nocki życzę wam i dzieciom :-):tak:

Załączniki

• ząbki.png
    ząbki.png
    11,2 KB · Wyświetleń: 34
Do góry