reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witajcie!
CO do imion to też podoba mi się Lena dla dziewczynki - dla chłopca jeszcze nie mysleliśmy - przyjdzie z czasem. Nasz syn ma na imię Krzesimir, więc pewnie jeśli byłby drugi chłopak to poszukamy mu jakiegoś słowiańskiego imienia :-)

Shiraaine - dbaj o siebie!! życzę dużo cierpliwości na ten czas pobytu w szpitalu!!!

dziewczyny - mogę jechać w góry w drugim miesiącu ciąży?? chciałabym ale się waham... A jak jest z lataniem samolotem..??

Mam na imię Adriana i tez zostanę mamusią w kwietniu pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie moje słoneczko ma już 8 tygodni jesteśmy bardzo szczęśliwi ,że nasz synek Kuba będzie miał rodzeństwo a czekał na nie piec lat pozdrawiam:-)

Jamas dziekujemy za wiadomosci:-),
Jak ona sie bidulka meczy:no::szok:
Przekaz Sol zeby sie trzymala ucaluj ja mocno niech szybciutko wraca do zdrowia i pilnuj ja tam zeby jej wlos z glowy nie spadl:tak: i daj znac

ka32sia masz racje tutaj sa okropne te wozki a jak sie cos fajnego trafi tak jak ten to nawet wyboru w kolorach nie ma, a ja nie chce czarnego:no: zle mi sie to kojarzy, mozna tu kupic wozki polskiej produkcji sa sliczne no i ceny niczego sobie:szok:, nie pamietam strony ale jak wejdziesz na ebay i wpiszesz TAKO to je zobaczysz i ja sie wlasnie nad tym zastanawiam

Iwosz wydaje mi sie ze nie ma przeciwwskazan jezeli tylko sie dobrze czujesz, w koncu jestes w ciazy:tak:a nie chora:-D, jedz i baw sie dobrze tylko nie zapomnij zdac nam relacji

Hej Kwietnióweczki!!!!!!!!

Shiraaine bidulko trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!! Buziaczki Kochana!!!!!!

Adriana witaj wśród Kwietniowych mam :tak:

Renata mi też nie podobają się czarne wózki:no: Wypatrzyłam na allegro fajny wózeczek Quinny. Kolorystyka cudowna, na prawdę wiosenne kolorki :tak: :-) wózio leciutki, na prawdę funkcjonalny, bardzo ładny... W komplecie gondola, spacerówka, fotelik samochodowy z możliwością zamocowania na stelaż, torba dla dziecka, w miarę duża siatka na zakupy... Jak dla mnie extra :tak: Jeden minus... Cena... Taki wózio kosztuje około 2200 zł. ale ja chyba się skuszę na niego. Podaję stronki z tymi, które mi się podobają :
QUINNY FREESTYLE 3XL COMFORT+GONDOLA+ŚPIWOREK (225863291) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY BUZZ+GONDOLA+FOTELIK+TORBA PUMA WYS. 0ZŁ!! (225790035) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest fajny, w komplecie nie ma kosza na zakupy, ale można dokupić
QUINNY BUZZ+GONDOLA+FOTELIK+TORBA PUMA WYS. 0ZŁ!! (225790035) - Aukcje internetowe Allegro
no i ten chyba najbardziej mi się podoba...

Pozdrawiam !!!!!!!!

reklama
Do góry