reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Asiu - jade na kilka dni, na razie na uczelni nic nie zalatwie bo wakacje, poprawki we wrzesniu, wtedy pojade na dluzej :tak: dzisiaj jeszcze zostane, trzeba sie poprzytulac zeby mi tam w anglii nie przypalętała sie do niego jakaś angielka ;-):-D

Iwonka jak ma Ciebie i takiego skarba w domu za angielką sie nie obejrzy :-) Miłego wieczorku Wam życze.

Iwonka ja bede sie cieszyć z mezem teraz 2 tyg :))) moze w ostatnim tygodniu sierpnia sie gdzieś spotkamy, moze An tez bedzie pasowało. To sie jeszcze na gg zgadamy lub przez PW.

O widzę że mój ulubiony temat - kupa!!! U nas to strasznie dużo jak widzę pomimo piersi. Rano 2 lub 3 tak od 7 rano do 10. Chyba że jest to jedna tylko rozłożona w czasie. No i po spacerku 1-3. Więc sporo wychodzi. Ja nie pomogam. Odgłosy są takie jakby nie wiadomo ile tego tam się produkowało.;-)

Lene chyba każda dziecina jak każdy człowiek ma to indywidualnie. Mój mąź ma często problemy brzuchowe dlatego ja Mary zaszczepiłam dodatkowo na te Rotawirusy. To jest płatne 2 dwaki około 650zł. Mnie sie wydaje że mała ma wrażliwy brzuszek jak ojciec i wolałabym uniknąć takich zakażeń.

Co do mężów to Lene Renatka zazdroszczę.;-) ALe pretensje musze mieć do siebie bo wiedziały gały co brały...

Dziewczyny! a tu co sie dzieje? co tak pusto wystarczy ze was z pol dnia spuszcze z oka i labe se robicie nie ladnie ! hihihihi ja wrocilam od rodzicow ale cod nic tam njie zarla az sie nie poznaje hahahahah zawzielam sie na moja diete przypominajaca glowe i basta.... choc wczoraj jak maz nie widzial ukradkiem szarpnelam z lodowy za kabanosa hahahahah ale tyci tyci tyciutkiego a potem bylam na siebie zla....dzisiaj zjadlam na obiad o jednego golabka za duzo i juz tez meczyly mnie wyrzuty sumienia a ze gowniany temat dzie to powiem ze mam jakies zatwardzenie a raczej zastoj jakis... wzielam xenne exstra mam nadziejej ze pogoni mnie ale nie w nocy hahahahahahhahah to by bylo na tyle a Wy co robilyscie? Iwonka nie ma to jak u mamy zawsze cos innego :)

Hej Kobity

jeszcze żyję hahaha:-):-)

fryzurka nowa jest i kolor rzucny a co:-):-) teraz fiolet na głowie:-):-):-)

Asia Iwonka jak będę miała jak z chęcią się spotkam:-)

Ja qrde dziewczyny nie mam prroblemu ze spaniem Jeremiego. Kąpiel i jedzonko i godzina 21 Mały śpi i tak do 5:30 zaczyna stękać to Go biorę do nas do wyrka i tak na brzuszku śpi jeszcze do ok7 jak wychodzę do roboty to T karmi. I je co średnio 4 godziny.
A kupki strzela i po 3 dziennie ale już ładne są.:-)
Grzeczny ten mój Synek:-):-):-)

A ja qrde w weekend nie zajrzę do Was bo się na weselu bawię:-):-)

w pracy fajnie jest znów te moje cyferki:-):-) tyle że tęskno za Jeremim ale jak wracam to sobie gadamy:-):-)

miłego dla Was:-)

UUUUUUU chyba wszysycy się kąpią...

W końcu zapomniałam Was zapytać o zmiany w planie dnia.
U nas wygląda to teraz tak.
1. Śniadanko koło 7.30-8
2. Drugie śniadanko 11
Spacer 11-15 tu herbatka
3. Obiad 15
4. Kolacja 18
Kąpiel i spać koło 19.30-20
5. Ostatnie jedzonko na które królewnę trzeba budzić 22-22.30
6. Nocka 3-3.30

Jak wrócę do pracy chciałabym karmić o 18 na kolację a potem śniadanko. Przerwa powinna byc w miarę równa koło 12h więc cycki powinny dać radę? Nie wiem tylko co z tym karminiem o 3 w nocy wolałabym cycek niż bawić się w nocy w butle?

Na początku jak będę wprowadzać produkty to ma to wyglądać tak?
Drugie śniadanko (11) butla + deserek owocowy
Na spacerku soczek lub herbatka
Obiad butla + coś warzywnego
Na noc o 22 butla z jakąś kaszką ryżową.

Oczywiście nie wszystkie nowości naraz. Wszystko po kolei.
Czy tak to ma wyglądać mniej więcej?

reklama
UUUUUUU chyba wszysycy się kąpią...

Ostatnie jedzonko na które królewnę trzeba budzić 22-22.30

NIE BARDZO ROZUMIEM DLACZEGO TY MUSISZ JA WYBUDZAC DO KARMIENIA?????

Na początku jak będę wprowadzać produkty to ma to wyglądać tak?
Drugie śniadanko (11) butla + deserek owocowy

hmm...BUTLA +DESEREK NIE BARDZO MI SIE TO WIDZI.... DESEREM NIE MA BYC POKARMEM LECZ DODATKIEM DO NIEGO TAKIE MOJE ZDANIE...UROZMAICENIEM.... NIE MOZE BYC ZZASTEPSTWEM PODSTAWOWEGO POKARMU JAKIM JEST MLEKO.... WIEC JA BYM NIE DAWALA ODRAZU MLEKO I DESERT TYLKO MLEKO JAKO POKARM CALA DAWKE A PO JAKIEJSC GODZINCE CZY NAWET DALEJ DESEREK.... NO ALE TO JA ;)
Na spacerku soczek lub herbatka

Obiad butla + coś warzywnego

I TU ZNOWU TO SAMO ALBO DAJESZ BUTLE ALBO OBIADEK WARZYWNY....
Na noc o 22 butla z jakąś kaszką ryżową.

Oczywiście nie wszystkie nowości naraz. Wszystko po kolei.
Czy tak to ma wyglądać mniej więcej?

oGOLNIE TO MOJE TYLKO SUGESTJE ZADALAS PYTANIE A JA NA NIE ODPOWIEDZIALAM HAHAHAHAAH ;) REZTA GIT ;)

WITAM KWIETNIOWKI :-D:-D:-D

Do góry