reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

W sumie szkoda ze ma bana juz tak szybko bo moze by sie jeszcze skusila by cos nam napisac....oznajmic wiem wiem zludzenia ale kto wie po niej mozna sie wszystkiego tera spodziewac......i w ten sposob czuje niesytosc zakonczonej sprawy....

reklama
jest mi bardzo przykro,
szkoda mi mimo wszystko biednej dziewczyny......

niby mieszkała blisko mnie... dobrez ze sie przeprowadziła.....

Jejku jejku jestem w szoku....

a to dziecko, ten W, zdjęcia, rzeczy wyszperane na allegro...., porady, jej opinie
szok szok, po prostu

Dziewczyny wiemy co czujemy...
Ja tylko zastanawiam sie kim jest to dziecko i jego rodzice o tym wiedzą..pewnienie. Dlatego prosze Was usuwajcie fotki Waszych szkrabów!!!! Pełno oszołomów wokół a sieć jest dla każdego!

Mam też screeny z wizazu jeszcze przed "czyszczeniem" maska jeśli by była taka potrzeba....

Ważne ze wykryte zostało i nie damy sie jej wiece wrabiac!!!!! A nasze grono zostanie trwałe i prawdziwe!

Kaska ja juz oślepłam..... :cool2:

Czamu moje dziecko boje przechodzi przed zaśnieciem?:baffled:

jejku i nie tylko nas tu ściemniała, przeglądam jej inne blogi, kurde trzeba ostrzec przed nią i rzczywiście nie pisać gdzie sie mieszka

,,, która to taka detektyw ?Kasia?

ps już nas opuściła na naszej...

Asiu ona dalej mieszka w Poznaniu studjuje wzornictwo...a przeprowadzka to byla sciema ..bo ile by mogla Was oszukiwac.. miesiac dwa.... wreszcie musiala by sie z wami spotkac...a dziecka nimaaaaaaaa musial by tego Mopsa ubrac w ludzie ubranka:-D

dziewczyny Poznanianki jak sie umawiacie na spotkanka umawiajcie sie przez PW nie na otwartym ....bo to wariatka wiec nie wiadomo czego mozna sie po niej spodziewc takich ludzi trzeba sie bac.:-(

Etam detekty.. ma sie ta intuicje.....mi tylko jej ciaza nie pasila i ten zastrzyk wciskanie ciemnoty ...to ktos inny zablysnal Nosem Detektywa.............i wyniuchal :-D buziole dla bystrzachy:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia masz racje - ona sobie tutaj zrobila idealny swiat, ktorego nie miala - W, dziecko, super praca, mieszkanie z nieba, wspaniale stosunki z tesciowa :)-D).. dziewczyna ma problemy.. jestem w szoku z jaka determinacja w nim zyla.. bo ja bym tak nie umiala sobie wszystkiego wymyslic.

A teraz nowy post i z innej beczki :tak:
Moje dziecie od wczoraj jest marudne, gorzej spi, mniej je, ma stan podgoraczkowy.. ale nie ma kataru i kaszelku chyba tez nie (bo czasem pokasluje ale to chyba raczej ze sliny) - myslicicie ze to zebolki sie wykluwaja?? dziaselek nie ma czerwonych ale sa takie bardziej miekkie te na dole ..
jak dlugo dziecko moze goraczkowac podczas zabkowania?? kiedy dac jej srodek przeciwgoraczkowy - bo czytalam ze to raczej w przypadku goraczki a nie stanu podgoraczkowego i w ostatecznosc??
jutro moze z nia podjade do pediatry nich ja na wszelki wypadek oslucha...

Asiu ona dalej mieszka w Poznaniu studjuje wzornictwo...a przeprowadzka to byla sciema ..bo ile by mogla Was oszukiwac.. miesiac dwa.... wreszcie musiala by sie z wami spotkac...a dziecka nimaaaaaaaa musial by tego Mopsa ubrac w ludzie ubranka:-D

dziewczyny Poznanianki jak sie umawiacie na spotkanka umawiajcie sie przez PW nie na otwartym ....bo to wariatka wiec nie wiadomo czego mozna sie po niej spodziewc takich ludzi trzeba sie bac.:-(

Etam detekty.. ma sie ta intuicje.....mi tylko jej ciaza nie pasila i ten zastrzyk wciskanie ciemnoty ...to ktos inny zablysnal Nosem Detektywa.............i wyniuchal :-D buziole dla bystrzachy:-D:-D:-D:-D:-D

no tak bo niby na tym samym osiedlu mieszkałyśmy i jak pora spacerków przyszła, to myk myk dom jak z nieba,,,,

Kasiak moją ząbki tez swdza i marudna jest, ale temp ok, kazde dzicko moze inaczej reagować, syn miał temperatute podwyższoną, i płakał ij jak płakał,
najlepiej do lekarza
a na gorączkę to jak konkretna tem, 38,5 choć moja pediatra mówi ze jak na zęby bez innych oznać mozna jak troche niższa zapodać ale nie wiem

siemka
no ja tez podejrzewałam, ze coś z nią nie teges:confused:, bo najpierw, że super , że w ciązy jest a za chwilkę pisze, że "pojeba.. mnie z tą ciążą" ale macie rację, że takich ludzi trzeba się bać- czy ona ma możliwość pojawienia się tutaj po innym nickiem???? to byłoby straszne.
Madziujka- moja Haneczka też koncertuje przed spaniem, cyca wypluwa mimo, ze głodna i pręzy się, kweka, no ale w efekcie zasypia. Czasem to trwa 15, a czasem 40 minut. Myslę, ze nie jest to powód do obaw.
kasiak- jeśli coś mogę Ci doradzic to tylko viburcol- tak mi mój lekarz mówił, że jest to srodek prawie niezawodny, a no moją córeczkę akurat działa. Poleciła mi to również na problemy, które mogą pojawić się w okresaie ząbkowania.

reklama
Do góry