reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Super Ada ze juz lepiej z Amirkowi.. jeszcze troche pare tyg. wszystko sie ustabilizuje

Iwonka no faktycznie malo spi ta twoja pnnica:rofl2:moj moze w ciagu dnia to tyle czuwa .. reszte spi .. spioszek kochany .. on to robi dla mamusi zeby miala czas na BB i ksiazeczki zeby mogal czytac:-)

jesuuuu jaka mam kochana strsza corcie nie musialam sie prosic .......kafke mi do lozka przyniosla .. wiec pije:-)

to seeeeeeeee trzaaaa umiec dzieci wychowac:-D:-D

Adunia to ja nie wiedzialam ze twoj Amirek flaszeczki juz obala hihi ... a co mu dajesz ???( a pozniej gada ze spi )

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
buziaki dla ciotek od Helenki za grattki

Jejku Wy już o wprowadzaniu innego jedzonka:-) - tak ten czas leci, zaraz nam w talerze dzieci będą zaglądać :-)

czy tez tak macie że jak coś jecie i mala to widzi to by się za jedzeniem skichała, moja tak podgląda tak łapczywie sie patrzy że tak bym na jakimś głodzie ją trzymała (a mleko po brodzie leci)

Kasia zazdroszcze śpioszka, daj namiar na teściową Twoją, ona zaczuruje małą a ja okna sobie pomyje:tak: bo zaraz paluchem będzie można napisać na nich:baffled:

Witam
buziaki dla ciotek od Helenki za grattki

Jejku Wy już o wprowadzaniu innego jedzonka:-) - tak ten czas leci, zaraz nam w talerze dzieci będą zaglądać :-)

czy tez tak macie że jak coś jecie i mala to widzi to by się za jedzeniem skichała, moja tak podgląda tak łapczywie sie patrzy że tak bym na jakimś głodzie ją trzymała (a mleko po brodzie leci)

Kasia zazdroszcze śpioszka, daj namiar na teściową Twoją, ona zaczuruje małą a ja okna sobie pomyje:tak: bo zaraz paluchem będzie można napisać na nich:baffled:

Asienko ja tam nic nie wprowadzam ja moge na mleku do roku :-D:-Dto takie proste pare miarek do wody i zero zachodu...............hahahah

A co do Tesciowej.... kobieto udusiłaby cie w bialych rekawiczkach z usmiechem na twarzy............to taka dobra kobieta.. a jakie ma oczy:-D:-D:-D

hihihih yes yes yes bo chyba tylko my dwie tak karmimy jezscze :-p:rofl2:;-):-D

Nie pekaj nie tylko Wy bo ia ja jeszcze tyle ze moj czesciej je 80 niz 120 hahahahah

A co do Tesciowej.... kobieto udusiłaby cie w bialych rekawiczkach z usmiechem na twarzy............to taka dobra kobieta.. a jakie ma oczy:-D:-D:-D

Ty no Kacha nie udzielaj sie tak na tym forum jawnie o tej tesciowce bo niedaj ze Boze cos jej sie stanioe to poszlaki bedą na Ciebie hahah tu są dowody ] hahahahahahahahahahahahahahahahaha

A tak poza tym heja w ta i tą strone.... klaniam sie krolowej ale nie zbyt nisko bo mnie plecy naparzaja od ciaglenia schylania wiec wybacz hahahahahaha

powiedzice mi czy to normlane??? moj maly zjadl wczoraj o 21 ---90ml o 22 poszedl juz ostro w kime i w nocy kolo 4 jeknol to ja po mleko ale nie chcial nawet jezykiem wypychal...wiec nic nie zjadl i dalej kimal.....i tak do godziny 8:30 i wtedy zapodalam mu mleko ale tez nie chail ale na sile mu dalam i zjadl 40ml a lalo mu sie po szyji ze hej no mowie przez sile...a potem herbate kolo 9 z 50 ml i co ja mam o tym myslec? przejowac sie ze cos nie tak??? teraz spi ale ciagle wklada te lapy do buzi jak nie jedna to druga i grzebie tymi paluchami an prawo i lewo non stop ze smoka nie chce tylk wyciaga go i te lapska tam laduje???????

Witaj

Ledy jedynie ty jestes dobra podwladna .. chodz masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo ja mam problemy z pisaniem ze zrozumieniem
to moja tesciowa dusi wszytkich w bialych rekawiczkach z umiechem na twarzy:-D:-D.. ja jej krzywdy nie zrobie... ona sobie sama krzywde robi:-D

A co Sebus musi jesc w nocy zeby bylo wszytko ok???? bo jak nie je to juz cos nie tak:-D:-D nie jada bo mu sie nie chcialo... a ty codziennie jesz taka sama ilisc czy sa dni ze jesz mnie Alunia .... no podumaj:-D

Jutro moje dziewczyny ida ostatni dzien do szkoly i koniec roku szkolnego... jupiiiiiii

Ostatnia edycja:
hehehe wiecie co moje dziecie rozpoznaje flaszunie chyba bo przyniosłam pokazałm mu a ten zaczał tak nogami przebierac i mlaskać że szok hehehehe....w końcu zaczał płakać jak mu nie dałam ale jak poczuł w buzi za chwilę hmmmmmmmmm....odlot.....zjadł 140 i teraz leży i sapie po jedzeniu dochodzi do się:-):-):-)

ALUNIA ja nie wiem z tym jedzeniem ale może tak jak mówi Kiujowa nasz co....:-)

ASIU dzień dobry:happy:

Witaj

Ledy jedynie ty jestes dobra podwladna .. chodz masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo ja mam problemy z pisaniem ze zrozumieniem
to moja tesciowa dusi wszytkich w bialych rekawiczkach z umiechem na twarzy:-D:-D.. ja jej krzywdy nie zrobie... ona sobie sama krzywde robi:-D

Ty no faktycznie Kacha ja pierdziel nie wiem jak ja to przeczytałam na szybkiego chyba hahahahahhahahahahahahha albo wizyta u okulisty mi sie klania hahahah nie no od dzis czytam posta 3 razy buhahahhaahhaha

A co Sebus musi jesc w nocy zeby bylo wszytko ok???? bo jak nie je to juz cos nie tak:-D:-D nie jada bo mu sie nie chcialo... a ty codziennie jesz taka sama ilisc czy sa dni ze jesz mnie Alunia .... no podumaj:-D

No Obys Pikna miala racje zobacze ja bedzie wcinal reszte dnia :/ja nie wiem czemu ale ciagle mam na mysli ze jak dziecko nie je badz malo je to mi sie odwodni w tym szpitalu mnie tak nastraszyli ze to mi kuzwa dfo dzis an psychice zostalo...

Jutro moje dziewczyny ida ostatni dzien do szkoly i koniec roku szkolnego... jupiiiiiii

No masz fajnie takie dyze cory to ponosza malego to popilnują nie no istne wczasy teraz od jutra beda hahahhaahhah ja to mojego malego z ledwoscia uprosze by smoka Sebie wsadzil do pyszczka jak marudzi hahahahahahahahaha nie no wysle go na szkolenie do Cioci Kasi hahahahahahahaah:-D

Kjujowa dobrze rzecze ..no co dzis nie mam ochoty na sniadanie .. a Sebus muis miec ochote na mleko .. nie musi .. toz to ..tez czlowiek nie inny niz ja,ty .. pani Kowalska:-D:-D:-Dheheheh

moj syneczke sie obudzil spal 45 minut ... teraz widze ze jste ewidentnie znudzony bo zaczyna jeczec:-) nie da matce po klikac

moj malu Irol slucha muzyki irlandzkiej a cieszy sie jak glupi do syraaa... no to moge klikac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry