reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonka jednym uchewm wpuszczaj a drugim wypuszczaj... bo to sie nigdyyyyyyyy nie skonczy po co Ci dodatkowy stres!!!!!!!!!!Kasiak_81 moj maly w wozku spi tylko jak jest na tarasie badz na spacerku bo razi glo swiatlo dziennie... hahha a tak w domu nudno mu tam jak ma otwarte lubi miec prestrzen to zauwazylam:)widziec wiecej... Moj maly juz tak fajnie sie rozglada intersuje wszystkim,...i czesciej sie usmiecha od ucha do ucha... a najczesciej jak sie przebudza ale pod warunkiem ze nie jesrt przed jedzeniem hahah Ada i aj tez uwielbiam te minke w rgala ale do gory nogami hahah i te oczka smutne do placzu .aj slodkie to zarazme jeju jeju... no nie :)ile wg Was Wasze maluchy spia? w ciagu doby calej??? bo ja nie wiem czy moj nie spi za duzo... jak byl mniejszy to tyle byl na czuwaniu ze hej czasem kilka godzi a teraz godzina to gora i spi potem ze 2 badz 3...w nocy to tylko spi bez czuwania...

reklama
ALUNIA dzieci śpią indywidualnie nie które 20 godzin nie które 15 chyba różnie to jest....no ja lubie tego smutnego rogala:-):happy:

Iwonka gratuluje że wprowadzasz planik i że ok, moja córcia to tak ładnie sama zasypiała w łóżeczku i ogólnie był luzik do dzisiaj :baffled: katarek ma i niesppokojna - wszysko przez męża chory łaził i musiał ją zarazić. No a jak katarek to oddychać jej cieko i marudna i niestety przy mamie na rękach najspokojniejsza:-( trudno jk się wydobrzeje to zspowrttem się jej wprowadzi samouspokajanie.

Masia zdrówka i buziole dla Leonka

Lady mąż też już mi gada o 3 a ja jakoś zwątpiłam:baffled:

Iwonka dobre rady tesciowej z uśmiechem :-D przyjedzie ale i pojedzie:-D

Iwonka, ja na rady teściówki mówię "dobrze" a potem i tak po swojemu :) A ile razy musiała Twoja mama próbować aż jej córunia wyszła?
Pati też się dobrze zasypia i śpi po ćwiczeniach na brzuszku.... właśnie przed chwilką zasnęła a ja nawet nie wiedziałam kiedy, zrobiło się cicho więc zajrzałam i przykryłam.

Kasiak - ja sobie powiedziałam że na razie dość... ale też jak te ciuszki pakuję to chwilami głupie myśli nachodzą hihihi. Tylko to trzecie dziecko chyba by w przedpokoju mieszkało ;)

Pytam o te spanie bo moj to chyba w ciagu doby ze 3 godziny na czuwaiu tylko jest jak nie mniej naprawde.... i czasami sobie mysle ze on moze slaby i tyle spi...ze moze za malo pije bo on moze tylko 30ml na dobe... i stad moje te pytania...Asia----u mnie na odwrot ja juz mowie o 3 dzieku a moj mąz "jakie trzecie daj spokoj" hahahahahahah nie dosc ze mala stycznosc z malym...nic nie robi przy nim nawet nie karmi nie przebiera nie kapie i nie ubiera tylko patrzy z doskoku hahhaha a ten Ci jeszcze powie takie cos....jakby to on przeszedl te 9 miechow z brzuchem mdlosciami bolami glowy i masa taka ciala.. i takimi bolami porodowymi i samym porodem szok Ci faceci nigdy ich nie roszyfrujemy hahah

Ala strzel seeee gola a co a noz ci sie uda i bedzie corcia:-D

Maksio wlasnie wstal spalo mu sie 2,5 godz a ja nawet jeszcze na dole nie bylam sniadania nie jadlam o prysznicu juz nic nie mowie a takie plany mialam na dzisiejszy dzien .....byle bym do doktorka poszla bo reszte planu w leb wezmie...

Maksio przed chwila dojrzal swoje stopy .. zadzieral do gory zadzieral i naraz wielkie oczy zrobil:szok: ............ zobaczyl swoje nogi:-D:-D:-D

Asiu to duuużo zdrówka dla Helenki, oby szybciutko wydobrzała.
Przestraszyłaś mnie trochę, mój men też od wczoraj chory... Chyba go odizoluję do drugiego pokoju.

najgorsze ze maz syna tez zaraził i tylko ja zdrowa :((
jak by mnie trzepło to nie wiem bo od poniedziałku do piatku sama bede maz sie jedzie edukować :-D własciwei do niedzieli bo w sobote do roboty tez pójdzie:wściekła/y: a wieczorem na koncert:szok:

musze dzisiaj synowi podreczniki kupić do 3 klasy pójdziemy jak sie mała obudzi:-)

reklama
Moja mala wlasnie przed chwila nadela sie, zaczerwienila i walnela takie kupsko ze hej oj nazbieralo sie tego z 5 dni :-D bez szybkiej kapieli sie nie obeszlo..
wczoraj - lasuch przeklaty ze mnie - wrabalam garsc czeresni.. przechodzilam kolo drzewka i grzech bylo nie zerwac :tak: ale poki co jest ok, a moze i ta kupa to troszke dzieki temu..

Do góry