reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia no wlasnie u angolii, ale co oni mi tam wsadza:szok: nie mam pojecia, dowiem sie dopiero, i gdzie cie zbadaja:wściekła/y: ja bylam u Polki 2 tyg temu i jest wsio ok, tylko musze ich do cytologii teraz namowic

LEONKU DUZO ZDROWKA I SPOKOJNYCH KOLEJNYCH MIESIACZKOW

Witaj Adula:-)

reklama
Renatko dzięki :-)
Pora spania przyszła, ja małą do łózeczka a ona od razu czkawka :-D wymuszacz mały, musiłam cycuszka użyczyc na minutkę, położyłam spowrotem, smok w buzie, possała, wypluła ale lezy spokojnie i próbuje zasnąć :-):-) chciałą mi skubana harmonogram popsuc i po spanku obudzona na karmionko znow chciala spac, ale mama cwana i na brzusio - od razu obudzona hihi pobawiłyśmy sie to się wymęczyła troszku wiec powinna pospac z godzinke albo i dłużej ;-) teraz jakoś mam więcej czasu dla siebie i nei wiem co mam robić :confused: no ale trzeba conieco sprzątnąć bo jutro teścowie przyjeżdżają oj będzie sie działo :no: już ciary mnie przechodzą jak pomyśle że będą komenty....:baffled:

Kacha----dzis wyjatkowo mi pobudke zrobil po 4 hahaha tak se mysle hahahaahah ale wiesz zawsze jak zachwalam mojego ze on taki grzeczniutki ze tyle spi ze ladnie cos zje to zaraz albo na drugi dzien jest odwrotnie hahaha sorki ze pisze w takim ciagu ale jak nadaje z laptopa to cos mi takiego sie diej ze nie moge enterowac se hahaha...Leonku duzi chlop juz z Ciebie nie choruj mamusi!!!!!Wy o tej spirali a ja mezowi juz o 3 dziecku hahahahah

Iwonka no nie az tak szybko to plany daleko siezne ale w przeciagu 3 lat nie dalej... marzy mi sie Corunia nie ukrywam jak to sie mowi do 3 razy sztuka tylko ze teraz 3 to na bank juz cesarka i nie tak bezpieczne to jest potem juz chyba jajniki zawiazuja....chyba...malo co o tym jeszcze wiem :)

Renata próbować to napewno będzie, ale obrałam taktyke i na każde "dobre rady" będę mówiła z uśmiechem "zobaczymy" sesese :-) gorsze są jej komentarze bo aż mi czasem łza sie w oku zakręci :baffled: ale uzbrajam sie w siłe :tak:

Hej Wam wszystkim

Moja w dzien spi w wozku.. jednak potrafi sama zasnac :tak:

Mi tez po glowie kolejny maluszek chodzi.. zwlaszcza jak odkladam za male ciuszki:-D ale poki co trzeba bedzie sie wstrzymac.. mieszkamy poki co kontem u babci a planujemy chatke sobie postawic..

Masiu dużo sily i wytrwalości Ci życze, a Leoś - trzymaj sie tam chlopie maly ;-)

Aluniu no to teraz rozwarznie to wszystko planuj, mojej mamie też było ciężko trafić na dziewczynke, ale wyplanowała to bardzo dobrze jakimś tam sposobem (bo ponoć taki jest) i jestem :-D

reklama
Iwonka jakby nie probowala nie bylaby wzorowa tesciowa:-D:-D:-D;-)

Lady zaraz po okresie wtedy ponoc dziolcha, poklikaj z Maja on Ci wyjasni

Ostatnia edycja:
Do góry