reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Syn to wiadomo, a córeczka - się zobaczy jak podrośnie :) bo na razie myślę, że urodę, ale to się może jeszcze zmienić.

A Twoje słonka w kogo się wdały Renatko?

reklama
Wedlug starych teorii syn powinien byc podobny do mamy a corka do taty:-), a u mnie wszystkie dzieci taty sa:-(, po mnie chlopaki maja dziurki w polikach a starszy kolor oczu:happy: to wszystko:sorry2:, Kornelia to caly tata-tak mowia- nawet charakter, no a Ty jak uwazasz, zdjecia taty chyba widzialas?:-)

RENIU spoko mój synek tez do taty po mnie długie rzęsiorki i usteczka....może następne do mnie będzie podobne:-):-):-):-) się tak łudzę....

i Reniu jakie diablice my spokojne i takie układne,że ze święcą takich się nie znjadzie

Dobra dziewczynki fajnie sie gada ale musze leciec:-), chlop do restauracji na obiad zaprasza:tak:;-), chyba po nocy zadowolony:-D:-D:-D;-)
Do potem babeczki

Asiu, ależ Helenka taka malusia a już się tak żywo interesuje zabawkami? Wow, no to się szybko rozwija. Ni eto co moje niedzielne, leniwe dziecko co tylko spać i spać :)

Katja, wysłałam Ci PM.
A Sofijka i Patrysia to by mogły robić za bliźniaczki nie uważasz? :))

Aduś - Pati zazwyczaj zasypia sama, ale też płacze jak za późno ją położę i jest zmęczona, wtedy wkładam jej łapki pod kołderkę i przytrzymuję przez kołdrę, żeby nie mogła nimi machać, troszkę popłacze, pomacha główkę, potem zaczyna pomiaukiwać oczka jej klapią a zaraz potem śpi. Troszkę to szarpie nerwa zwłaszcza jak płacze to serce boli ale potem śpi jak zabita :) Niestety moje ogromne dziecko gigant wyrosła z becików (za krótkie) i z wanienki hahah, zapiera sie nogami i głową stuka w przód wanienki... co będzie za miesiąc? Będę musiała ją w wannie normalnie myć heh.
No to prawda moga byc blizniaczkami,widzialm na fotkach Pati podobienstwo nie zle,dobrze ze mieszkamy w innych miastach bo by nas posadzili:-)(zart).
A wkladanie spirali i wyjmowanie nie boli ja zakladam w sierpniu MIRENE.Bo juz zero dzieci koniec niech mlodsze rodza.
Dobrej niedzieli.
Sliczne te wasze dzieicatka.

Renia, tak na moje to Twój syncio starszy podobny do taty, córcia w mamę się wdała a Bartuś to na razie nie wiadomo ;) Ale Ty ich tam na żywo masz to pewnie lepiej wiesz :)
Ale masz fajnie z tym obiadem, ja mam dzisiaj niedzielny nastrój i nie chce mi się gotować, może też męża gdzieś zaproszę ;) na kebaba :)

Dzięki za info odnośnie spiralki, może też się zdecyduję, ale najpierw poproszę o znieczulenie ogólne hła hła hła :)

hihihi ale tu dzis wesoło:-)

Jezu Iza jak ja Ci zazdroszcze!!!!

Iza ja napewno mowie "pass":-D:-D:-D

ja tez, przy trzech chłopakach w domu i tak wyladuje w wariatkowie:nerd::-p

Dobra dziewczynki fajnie sie gada ale musze leciec:-), chlop do restauracji na obiad zaprasza:tak:;-), chyba po nocy zadowolony:-D:-D:-D;-)
Do potem babeczki

:-D:-D:-D mistrzostwo świata

Mój za to kwiaty przyniósł po wizycie u gina :-D:-D:-D

Witam dziewczynki!
My wrócilismy wczoraj z wczasów 3dniowych nad jeziorem hańcza, bo T. nurkował. Ale pogoda była brzydka więc ja z dzidkiem i psem spędzaliśmy czas głownie na kwaterze. I oczywiście dzisiaj po przyjeżdzie wyszło piękne słoneczko!
No a wyprawa była nie łatwą sprawą, bo do samochodu trzeba było wziąć 3 torby sprzętu nurkowego!!!, wózek, miskę do kąpania, grzejnik, kojec dla psa itp. . Nie wiem jak to się wszystko zmieściło!
Ale macie fajowo że już możecie brykać z mężulkami! JA wczoraj próbowałam ale boli jak ch...! To przez te felerne szwy! Czuję się jakbym była naszpikowana szpilkami! Może jeszcze się coś ostało? Płakać się chce normalnie!:blink:

A Iwo już guga na całego , śmieje się w głos, mówi już a gu, buu, leo (Masiu;-)), hau ( od pieska się tego nauczył?).

No i czółko mu się wysokie zrobiło:laugh2::laugh2:, tak mu się włoski zaczęły przecierać.

reklama
skoro wy takie chetne do rodzenia, karmienia i usypiania, to moze któras wpadnie mi pomoze??? bo ja wymiekam...:sorry2:
Kachurku to te szwy jeszcze ci wadzą? a gin nie zdejmie ci ich? bidulka, buzka
Ada to zakladaj folie na wózek i mykaj na spacer, przewietrzysz sie i dzidzie tez a deszczyk nic wam nie zrobi, toz wy nie z cukru :-)

Do góry