Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Syn to wiadomo, a córeczka - się zobaczy jak podrośnie bo na razie myślę, że urodę, ale to się może jeszcze zmienić.
A Twoje słonka w kogo się wdały Renatko?
A Twoje słonka w kogo się wdały Renatko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to prawda moga byc blizniaczkami,widzialm na fotkach Pati podobienstwo nie zle,dobrze ze mieszkamy w innych miastach bo by nas posadzili:-)(zart).Asiu, ależ Helenka taka malusia a już się tak żywo interesuje zabawkami? Wow, no to się szybko rozwija. Ni eto co moje niedzielne, leniwe dziecko co tylko spać i spać
Katja, wysłałam Ci PM.
A Sofijka i Patrysia to by mogły robić za bliźniaczki nie uważasz? )
Aduś - Pati zazwyczaj zasypia sama, ale też płacze jak za późno ją położę i jest zmęczona, wtedy wkładam jej łapki pod kołderkę i przytrzymuję przez kołdrę, żeby nie mogła nimi machać, troszkę popłacze, pomacha główkę, potem zaczyna pomiaukiwać oczka jej klapią a zaraz potem śpi. Troszkę to szarpie nerwa zwłaszcza jak płacze to serce boli ale potem śpi jak zabita Niestety moje ogromne dziecko gigant wyrosła z becików (za krótkie) i z wanienki hahah, zapiera sie nogami i głową stuka w przód wanienki... co będzie za miesiąc? Będę musiała ją w wannie normalnie myć heh.
Iza ja napewno mowie "pass"
Dobra dziewczynki fajnie sie gada ale musze leciec:-), chlop do restauracji na obiad zaprasza;-), chyba po nocy zadowolony;-)
Do potem babeczki