reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

ksiadz zamówiny, tyle że nie wiem ile sie płaci za msze - ponoc co łaska ale to jest ile?? bedziemy mieli osobną msze w małym kościóku na wsi (blisko domku letniskowego teściów - wiesz zabita dechami ale kościół fajowy)
Ile płaci sie za chrzciny?? koleżanka płaciła 500 i wg to dogo ale sama nie wiem

STRASZNIE DROGO!!! Ja dam 50 zet i niech się ksiądz cieszy :)

Zauważyłam ze jak sie ona obudzi to najlepiej jak pójdzie znowu spać po około 1 h - wtedy sama uśnie i jest ok jak dłużej to już nie da rady sama spać:crazy: i trzeba ja niuniać

No to Patinka ma tak samo, jak przegapię to po zawodach, muszę usypiać i czasem sobie popłacze zanim uśnie.

Iza zazdroszcze spokojniej nocki

SPOKOJNIE :)) może to tylko wypadek przy pracy, zobaczymy jak inne nocki będą wyglądały.

reklama
Hejka

Iza obrazic:szok: za prawde:-D;-)
No i co Ty kobieto masz w tych cyckach:szok: kleik czy co ze Patinka cala noc przespala;-)
To samo chcialam powiedziec Sofija i Patinka podobne jak blizniaczki:-D, a Sofijka jakie dziurki ma w polikach:-)

Tyle razy chcialam cos napisac ale rak brakuje, bo moj slodziak pracochlonny:-D, malo spi duzo gada, a jak usnie to trzeba robote nadgonic:-D, dzieki Bogu zadnych dolegliwosci nie mamy:-) takze se razem rozrabiamy;-)
A ja bylam wczoraj u ginki, wszystko sie ladnie pogoilo, po krwiaczku ani sladu:-), wiec po nocce:rolleyes: mama zadowolona, teraz tylko spiralka i mozna wariowac:laugh2:, bo teraz na Zuzie to bym sie juz nie skusila:laugh2:
Udanej niedzieli jakbym sie juz nie pokazala:rofl2:

Nie wiem czy kleik, ale na pewno jakieś treściwe jedzonko heh :))

Renia napisz mi proszę czy zakładanie i wyjmowanie spirali boli? bo ja panikara jestem i się boję bólu, nawet najmniejszego... (jak poród przezyłam nie wiem hihhi).

RENIU nie chciałabyś pięknej ślicznej Zuzi....:-D:laugh2:

Mój znowu cyrkuję przy usypianiu a oczy mu sie kleją :dry: dziadek poszedł mój pojechał zostawili mnie samą:sorry2:

Też życzę miłej niedzielki....

Dzien dobry wszystkim
Kurcze jak ja was czytam to zazdrość bierze :zawstydzona/y: moja kochaniutka to taka przylepa, w łożeczku sama minuty nie poleży a o usnięciu nie ma mowy :-( jak dzis wstala o 5 to do tej pory nie spi, zamknie na chwile oczka i zaraz znów kwili, wierci sie, placze no i proi o bujanie na kolanach albo w foteliku :baffled: a zeby sniadanko zjesc i sie umyc to musialam ją płaczącą zostawić :zawstydzona/y: karmień to już chyba było ze 4 w tym czasie i zaraz znów o następne będzie prosić :dry: na macie poleżała z 2 minuty, próbowałam usypiać z tą pieluchą ale też nic nie dało :dry: maluda, a ja na dodatek sama jeszcze do wtorku, ryczec już mi sie chce :-(

Iza bolu porodowego nic nie zastapi:-D:-D, a na powaznie, nie boli jest tylko nie przyjemne uczucie tak przy zakladaniu jak i przy wyciaganiu ale z bolem to nie ma nic wspolnego:-), ale przynajmniej potem bzykanka sa bezstresowe;-):-D, ja tam polecam;-)

Adus jasne:-D i znowu mi sie Zuzia z jajeczkami urodzi:-D, chyba sie nie skusze, tym bardziej ze moj maz jak sie uprze, to znowu bedzie chlopak bo on za kazdym razem powtarzal ze wiedzial co robil:-D;-):-D;-)-poczekam na Twoja:rofl2:

Iwonka witaj w gronie niewolnic:laugh2::laugh2::laugh2:, nic sie nie martw ja tez prawie sama bo moj na nocki robi a w dzien spi....

IWONKA ja też non stop sama nawet nie mam z kim pogadać mam tylko te forum tu mój przylezie do domu o 23.00 i spać idzie nikt mi nie pomaga nie ma chwili oddechu...a przecież mamy tylko jedno dziecko a co dopiero trójka jak nie które tu dziołchy....:dry: mój jeszcze se dziś pojechał do warszawy a ja siama znou w domu nigdzie nie wychodze bo deszcze pada już tydzień wriuje w tym domu już....jeszcze mały marudzi teraz troche przysnał na jak dlugo....kuźwa nie słyszę budzi się:baffled:

RENIU ja bym chciał Zuzie małą ale kto za mnie urodzi:baffled::-)

No właśnie, tak świeżo po porodach się spytam - która planuje już kolejne dzieci i kiedy?

Ja chyba powiem "pass" bynajmniej na dzisiejszy dzień :)

reklama
Do góry