Mama1raz
Fanka BB :)
Piękne wiadomościJestem po wizycie. I piękne wieści. Zdrowy maluszek. Idealnie 9plus3. Prawie 2 i pół cm długości machał do mnie rączka niesamowita ulga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne wiadomościJestem po wizycie. I piękne wieści. Zdrowy maluszek. Idealnie 9plus3. Prawie 2 i pół cm długości machał do mnie rączka niesamowita ulga.
To chyba jest największy w naszej rodzinie !Zapomniałam dodać że maluszek ma już 5,62 cm wzrostu
I najstarszyTo chyba jest największy w naszej rodzinie !
ja jestem 7+6 i to jest 8 tydzień. 1 trymestr kończy się wraz z końcem 13 tygodnia czyli zdaje się 13+6Powiedzcie mi tylko który tydzień to początek II trymestru , bo ja już nie ogarniam . i w ogóle mam dwie aplikacje … i jedna liczy , że jak mam 11+1 to już 12 tydz .
Mam tak samo jak Ty, od dwóch tygodni zasypiam o 2-3 i tak do 7-9 z budzeniem się na siku co 30 minut Na mdłości biorę na noc xonvea ale i tak nie jest 100% dobrze, więc strach myśleć co będzie jak odstawię Liczę tak samo jak Ty, że z II trymestrem przejdzie, ale też dopiero 9tcHej, mnie tez choroba rozłożyła. Katar, ból gardła i gorączka. Dodatkowo ciążowe dolegliwości jak mdlosci i bol brzucha. W nocy nie mogę spać, kolejna noc cały czas się kręcę.. A u Was jak noce? Ja jestem w 9+5 i tak czekam do tego II trymestru, bo mam nadzieję, że wszystko przejdzie
Zazdroszczę Wam, że wiecie na czym stoicie. Ja właściwie nie mam żadnych objawów od 6 tygodnia dziś jest 9+4. Pierwsze USG dopiero 1.10. Pobrali tylko krew do badań i nawet nie znam wyników i cały czas się boję, że może jakieś puste jajo lub jeszcze coś innego