reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Powiedzcie mi tylko który tydzień to początek II trymestru , bo ja już nie ogarniam . 🤷🏽‍♀️ i w ogóle mam dwie aplikacje … i jedna liczy , że jak mam 11+1 to już 12 tydz .

Hej, mnie tez choroba rozłożyła. Katar, ból gardła i gorączka. Dodatkowo ciążowe dolegliwości jak mdlosci i bol brzucha. W nocy nie mogę spać, kolejna noc cały czas się kręcę.. A u Was jak noce? Ja jestem w 9+5 i tak czekam do tego II trymestru, bo mam nadzieję, że wszystko przejdzie
Mam tak samo jak Ty, od dwóch tygodni zasypiam o 2-3 i tak do 7-9 z budzeniem się na siku co 30 minut 😂 Na mdłości biorę na noc xonvea ale i tak nie jest 100% dobrze, więc strach myśleć co będzie jak odstawię 😆 Liczę tak samo jak Ty, że z II trymestrem przejdzie, ale też dopiero 9tc ;)

Zazdroszczę Wam, że wiecie na czym stoicie. Ja właściwie nie mam żadnych objawów od 6 tygodnia dziś jest 9+4. Pierwsze USG dopiero 1.10. Pobrali tylko krew do badań i nawet nie znam wyników i cały czas się boję, że może jakieś puste jajo lub jeszcze coś innego

Nie martw się na zapas. Wiem jak bardzo ta niewiedza potrafi wykończyć człowieka.
Założyłaś konto na my pregnancy notes?
Brak objawów w wielu przypadkach jest zupełnie normalny. Szczerze zazdroszczę każdej która przechodzi ciążę bezobjawowo.
Dopóki nie dzieje się nic złego staraj się nie denerwować. Stres to ostatnie czego maluch teraz potrzebuje.

@Adziorek$ @Kami.La
Gratulacje. Witamy na pokładzie 🙂

Dziewczyny to ciągnięcie to i do samego końca ciąży może być.
Wszystko w środku rośnie i o ile dzidziuś może być jeszcze mały to sama macica w 10 tygodniu ma jakieś 10-15cm. Później będzie jeszcze gorzej 🫣

@Tinulka @KolorowaCzerń wspaniałe wieści dziewczyny. Sama się nie mogę doczekać swojej piątkowej wizyty 🥹
A najchętniej to chciałabym już być w bezpiecznym momencie tuż przed rozwiązaniem bo strach to chyba do samego końca będzie mi towarzyszył.

Miłego wieczoru dziewczyny 🙂

reklama
Do góry