reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Nie martw się na zapas. Wiem jak bardzo ta niewiedza potrafi wykończyć człowieka.
Założyłaś konto na my pregnancy notes?
Brak objawów w wielu przypadkach jest zupełnie normalny. Szczerze zazdroszczę każdej która przechodzi ciążę bezobjawowo.
Dopóki nie dzieje się nic złego staraj się nie denerwować. Stres to ostatnie czego maluch teraz potrzebuje.

@Adziorek$ @Kami.La
Gratulacje. Witamy na pokładzie 🙂

Dziewczyny to ciągnięcie to i do samego końca ciąży może być.
Wszystko w środku rośnie i o ile dzidziuś może być jeszcze mały to sama macica w 10 tygodniu ma jakieś 10-15cm. Później będzie jeszcze gorzej 🫣

@Tinulka @KolorowaCzerń wspaniałe wieści dziewczyny. Sama się nie mogę doczekać swojej piątkowej wizyty 🥹
A najchętniej to chciałabym już być w bezpiecznym momencie tuż przed rozwiązaniem bo strach to chyba do samego końca będzie mi towarzyszył.

Miłego wieczoru dziewczyny 🙂
Też mam wizytę w piątek! 🙈 i zniosę chyba jajko do tego czasu 🫠

reklama
U mnie podobna sytuacja, tyle że w ciąży jest siostra i najlepsze jest to że mamy bardzo przybliżony termin porodu 😋
Hej .. jak byłam z synem w ciąży to razem z siostra przeżywaliśmy też wspaniały okres ciąży .. ja miałam termin na 9 sierpnia , a siostra na 13 sierpnia .. generalnie siostra urodziła 2 tyg przed terminem , a ja tydzień po terminie 🤣

Nadrabiam i czytam Was :) trochę mniej czasu mam .. dzieci chore i mnie znowu coś rozkłada :( boje się cokolwiek brać z leków . Ale wczoraj byłam zmuszona wziąć paracetamol ... Goraczka 38.5 :( . Bronie się domowymi sposobami .. ale dziś idę z synem do lekarza więc może pani doktor mi coś doradzi

Pochwalę się fotka z wczoraj

Załączniki

• 73c6f940-6d69-437f-a5c6-ac9e1144f3fd.jpeg
    73c6f940-6d69-437f-a5c6-ac9e1144f3fd.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Hej .. jak byłam z synem w ciąży to razem z siostra przeżywaliśmy też wspaniały okres ciąży .. ja miałam termin na 9 sierpnia , a siostra na 13 sierpnia .. generalnie siostra urodziła 2 tyg przed terminem , a ja tydzień po terminie 🤣
O, ja tak miałam 4 lata temu ze szwagierką - ona miała rodzić miesiąc po mnie, ale urodziła wcześniaka dokładnie w dacie mojego porodu, za to ja 5 dni później 😁 I ten wcześniak bardzo szybko przerósł moją córcię 😁

Do góry