reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

@MissKocurek współczuję wymiotów. Ja mam nadal straszne mdłości a dziś już 11+4, piersi bolą jak nigdy, ale to pewnie dla tego, że my ciągle kp🙈

Moj syn przechodzi ten słynny bunt dwulatka, myślałam że to mit bo z córką neo było źle, ale teraz Michał chyba nadrabiam za dwoje🤪
Moja jak miała dwa lata to był luzik. Teraz jak ma 3 to się zaczyna robić ciekawie 😂

reklama
Ja już dziś w legginsach ciążowych byłam na gimnastyce z córką. Wszystko inne mnie gniecie już. Waga minus 3 ale obwód w pasie większy. Ogólnie w pierwszej ciąży też bardzo szybko wypchnęło mi brzuch.
Jutro obiad u teściów. To muszę ubrać coś oversizowego 🫣
Ja znów kilogram mnej, a wydaję mi się że jem dużo więcej niż przed ciążą. Bez problemu noszę dżinsy, a nawet zaczęły mi spadać. Ale ja ciążę zaczynałam nadwagą a teraz jem regularniej, bo inaczej mdłości mi neo odpuszczają. Od mięsa mnie odrzuca, od słodkiego też.

Ja znów kilogram mnej, a wydaję mi się że jem dużo więcej niż przed ciążą. Bez problemu noszę dżinsy, a nawet zaczęły mi spadać. Ale ja ciążę zaczynałam nadwagą a teraz jem regularniej, bo inaczej mdłości mi neo odpuszczają. Od mięsa mnie odrzuca, od słodkiego też.
Ja też z nadwagą 🫣 a i tak brzuch mi idzie szybko do przodu i bardzo szybko jest widoczny.

Zazdroszczę Wam, że wiecie na czym stoicie. Ja właściwie nie mam żadnych objawów od 6 tygodnia dziś jest 9+4. Pierwsze USG dopiero 1.10. Pobrali tylko krew do badań i nawet nie znam wyników i cały czas się boję, że może jakieś puste jajo lub jeszcze coś innego

Zazdroszczę Wam, że wiecie na czym stoicie. Ja właściwie nie mam żadnych objawów od 6 tygodnia dziś jest 9+4. Pierwsze USG dopiero 1.10. Pobrali tylko krew do badań i nawet nie znam wyników i cały czas się boję, że może jakieś puste jajo lub jeszcze coś innego
Przypomnij proszę, mieszkasz za granicą?

Jak tak czytam Wasze historie , to nie mam tak źle . Ogólnie nudności minęły , dalej mam wstręt do mięsa … no i apetyt średni 🤷🏽‍♀️ jedynie te ciągnięcie brzucha jest uciążliwe.

A cycki to urosły mi chyba o dwa rozmiary , a mam sztuczny biust 🫣 mam wrażenie , że zaraz eksplodują.
Jak napisałam ten komentarz , tak zaczęły się nudności …. Serio ? 😅🫣😬
Jeszcze puściła mi się lekko krew z nosa.
Czekam na ten II trymestr …

Ja już dziś w legginsach ciążowych byłam na gimnastyce z córką. Wszystko inne mnie gniecie już. Waga minus 3 ale obwód w pasie większy. Ogólnie w pierwszej ciąży też bardzo szybko wypchnęło mi brzuch.
Jutro obiad u teściów. To muszę ubrać coś oversizowego 🫣
Ja też czuje większy obwód w pasie, niby waga stoi w miejscu, ale w pracy guzik przy spodniach już sobie odpinam🫣 będę musiała kupić już większe albo ciążowe, nie sądziłam że to tak szybko nastapi w 10tyg 🤔

reklama
Do góry