Sosna108
Fanka BB :)
Progesteron badałam wyszedł 35 (norma 11-44) a jaki jest progesteron przy pozamacicznej?Zbadaj do tego progesteron bo wygląda jak ciąża pozamaciczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron badałam wyszedł 35 (norma 11-44) a jaki jest progesteron przy pozamacicznej?Zbadaj do tego progesteron bo wygląda jak ciąża pozamaciczna
hejka, mi kalkulator też pokazywał termin na 30.04. Piona!Hej dziewczyny, jestem tu z Wami cichcem już jakiś czas, dziś chciałabym dołączyć
Moja beta
16.08. - 14,9
19.08. - 84,1
Dziś jest 3+6, więc jeśli się uda, będę zamykać kwietniową listę z terminem na 30.04.
Jestem szczęśliwą mamą 2,5 latka, to moja druga ciąża, o którą staraliśmy się ponad rok.
Dziś idę do lekarza, bo mam niski progesteron (10), jestem już na duphastonie, zobaczę co mi przepisze.
Z objawów to póki co dwie noce wstawałam żeby zjeść banana, bo czułam, że mi niedobrze i mocne ciągnięcie na dole brzucha i w pachwinach momentami, ale nie panikuję, bo pamiętam, że za pierwszym razem też tak miałam.
Witaj! Też mam termin na 24.04Przysiądę sobie tutaj u Was jeśli pozwolicie.
Czasami dobrze jest poczytać co słychać u kobiet w podobnym stanie.
Termin z OM 24.04.2025r.
Pierwsza wizyta koniec sierpnia.
W domu dziewczynka - 13 miesięcy.
Mam 31 lat. To moja druga ciąża.
Ja mam wizytę w czwartek . Mam już przyjść z wynikami badań i założy mi kartę ciąży . Ostatnio serduszka jeszcze nie było . Mam nadzieję , że teraz będzie strasznie to stresujące .Hej .. już po wizycie .. według USG ciąża niższa o tydzień . Kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy lekarz założy kartę ciąży . Lekarz zlecił badania morfologię , mocz , TSH , krzywa cukru .. stresuje się bardzo .. według om 7tc +1 dzień . Serduszka jeszcze nie było słychać .
a krzywa cukrowa czemu tak wcześnie? Przepraszam, może już pisałaś, ale przegapiłam.Hej .. już po wizycie .. według USG ciąża niższa o tydzień . Kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy lekarz założy kartę ciąży . Lekarz zlecił badania morfologię , mocz , TSH , krzywa cukru .. stresuje się bardzo .. według om 7tc +1 dzień . Serduszka jeszcze nie było słychać .
W poprzedniej ciąży miałam wyniki na pograniczu .. niby się mieściły wyniki w normie , ale cały czas byłam pod kontrolą .a krzywa cukrowa czemu tak wcześnie? Przepraszam, może już pisałaś, ale przegapiłam.
Trzymam za Was kciukiJa mam wizytę w czwartek . Mam już przyjść z wynikami badań i założy mi kartę ciąży . Ostatnio serduszka jeszcze nie było . Mam nadzieję , że teraz będzie strasznie to stresujące .