Sosna108
Fanka BB :)
A który to tydzień, z tego co wiem serce najwcześniej można uchwycić 5+5,Myślicie, że przy becie 10514,32 powinno być już serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to tydzień, z tego co wiem serce najwcześniej można uchwycić 5+5,Myślicie, że przy becie 10514,32 powinno być już serduszko?
Właśnie u mnie też brak jakichkolwiek objawow I myślę że coś jest nie tak .Termin porodu według obliczeń to 08.04. Wciąż nie mogę uwierzyć czekam na pierwszą wizytę u gina. Czuję się dziwnie bo zawsze przed okresem bolało mnie wszystko i myślałam, że może to ciąża.. wiecie… piersi, jajnik i tak dalej. A tym razem nic… a jednak dwie kreski Witajcie
Ja właśnie mam te bole i sie boje a jutro wizytaJa planuję wizytę 19 sierpnia i według OM będzie 7+6
Tak na początku czułam że za chwilę będzie okres, teraz już tylko sporadycznie.
Ja 5+5 i boli mnie jak na okresJa umówiłam się mniej więcej na 6tc+
Ciekawi mnie czy w tej początkowej fazie czułyście bóle brzucha jak na okres?
U mnie nadal pojawiają się takie bóle jak na okres dziś 8+0.Ja właśnie mam te bole i sie boje a jutro wizyta
5+6, a wstępnie na usg zapisalam się na 26 (6+4), a na wizytę do lekarza na 29A który to tydzień, z tego co wiem serce najwcześniej można uchwycić 5+5,
Tez miałam bóle jak na miesiączkę, później mdlosci i bol piersi. A teraz kompletnie nicWłaśnie u mnie też brak jakichkolwiek objawow I myślę że coś jest nie tak .
Jedynie od wczoraj bole jak ja miesiączkę
Jesteśmy na tym samym etapie5+6, a wstępnie na usg zapisalam się na 26 (6+4), a na wizytę do lekarza na 29
To daj znać jak wizytaJesteśmy na tym samym etapie