reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu z Wami cichcem już jakiś czas, dziś chciałabym dołączyć ☺️
Moja beta
16.08. - 14,9
19.08. - 84,1
Dziś jest 3+6, więc jeśli się uda, będę zamykać kwietniową listę z terminem na 30.04.

Jestem szczęśliwą mamą 2,5 latka, to moja druga ciąża, o którą staraliśmy się ponad rok.

Dziś idę do lekarza, bo mam niski progesteron (10), jestem już na duphastonie, zobaczę co mi przepisze.

Z objawów to póki co dwie noce wstawałam żeby zjeść banana, bo czułam, że mi niedobrze i mocne ciągnięcie na dole brzucha i w pachwinach momentami, ale nie panikuję, bo pamiętam, że za pierwszym razem też tak miałam.
hejka, mi kalkulator też pokazywał termin na 30.04. Piona!

Ja się stresuje bo progesteron miałam 13.08 na poziomie 18,5, później 16.08 spadł do 15,5 i wczoraj nadal 15. Ale udało mi się umówić do lekarza na jutro . Mam za sobą jedno poronienie, kolejna donoszona ciąża była też na duphastonie i luteinie....

Hej .. już po wizycie .. według USG ciąża niższa o tydzień . Kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy lekarz założy kartę ciąży . Lekarz zlecił badania morfologię , mocz , TSH , krzywa cukru .. stresuje się bardzo .. według om 7tc +1 dzień . Serduszka jeszcze nie było słychać .

Hej .. już po wizycie .. według USG ciąża niższa o tydzień . Kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy lekarz założy kartę ciąży . Lekarz zlecił badania morfologię , mocz , TSH , krzywa cukru .. stresuje się bardzo .. według om 7tc +1 dzień . Serduszka jeszcze nie było słychać .
Ja mam wizytę w czwartek . Mam już przyjść z wynikami badań i założy mi kartę ciąży . Ostatnio serduszka jeszcze nie było . Mam nadzieję , że teraz będzie 🤞 strasznie to stresujące .

a krzywa cukrowa czemu tak wcześnie? Przepraszam, może już pisałaś, ale przegapiłam.

reklama
Do góry