Wróciłam
Robiłam podejście dwa razy żeby coś napisać, ale ciąża wygrała
.
Dużo nowych osób widzę
.
U mnie energia na poziomie takim, że wstając rano już jestem zmęczona
Ostatnio kiedy zaczęłam odpisywać zasnęłam.
A teraz mam tyle do nadrabiania.
Gratulacje kochana. To wspaniale, że mając historię ivf udało się zaskoczyć naturalnie. To musi być silny maluch skoro tak zaskoczył
.
Witaj i rozgość się na dłużej.
Fajnie brzmi taka niespodzianka. Ja jednak chyba jestem zbyt niecierpliwa no i zwykle ubranka unisex mają mały wybór. A jednak chciałabym mieć na minimum pierwsze 3 miesiące komplet wszystkiego
Gratulacje. Pierwsza ciąża piękny stan poznawania. Witaj w gronie mam
.
Pytaj śmiało o wszystko. Zawsze ktoś chętnie odpowie na każde pytanie.
Witaj w naszych skromnych kwietniowych progach. Mieć dzieci z małą różnicą wieku zawsze chciałam, ale niestety nie udało się. Również jestem mamą listopadową bo zamiast 26.12 syn pojawił się równo miesiąca wcześniej 26.11.
Gratulacje. Witaj i trzymaj się nas tu mocno bo nie wypuścimy żadnej bez walki.
Jeśli lekarz mówi, że to nie wpłynie na ciąże to powinno być dobrze. Sama mam historię plamień w ciąży z której mam córkę. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko się unormowało.
Gratulacje. Przeszłaś długą drogę żeby tu być. Te kwietniowe maluchy chyba jakieś super moce będą miały
No to dotarłam do końca
mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Ciążowy mózg robi swoje. A hormony jeszcze więcej.
Powoli możemy zacząć myśleć o stworzeniu listy z terminami porodu. Zawsze po wizycie będzie można edytować. Musimy tylko poczekać na przypięcie naszego wątku żeby tworzyć dodatkowe posty gdzie będzie można pogrupować informacje nieco bardziej.
Halo halo administracjo forum kwietniowe mamy czekają na swoje miejsce w rzędzie