reklama
G
guest-1724459371
Gość
Witamy Tak, dopochwowo. Dopiero na późniejszym etapie przez brzuchCześć dziewczyny! Licząc od ostatniej miesiączki, jest to 5 tydzień Moja pierwsza ciąża. Mam pytanko, ponieważ na 19 sierpnia mam do ginekologa, jak przebiega wizyta? Czy badanie będzie odbywało się dopochwowo czy jak?
Klaudzia
Fanka BB :)
Jest już szansa, że zobaczymy mała istotkę na ekranie?Witamy Tak, dopochwowo. Dopiero na późniejszym etapie przez brzuch
G
guest-1724459371
Gość
Jak teraz jesteś w 5 tygodniu, a wizytę masz 19 sierpnia to tak, raczej powinien być już zarodek z sercemJest już szansa, że zobaczymy mała istotkę na ekranie?
Melduję się i ja z terminem na 04.04.2025 r.
Mam synka, który w tym roku skończy 6 lat.
Do tej pory wykonałam test, sprawdziłam przyrost bety i w końcu w czwartek byłam na pierwszym USG żeby potwierdzić prawidłową lokalizację ciąży. Za tydzień mam kolejna wizytę, na której powinno być już widoczne serduszko.
Do tej pory wykonałam test, sprawdziłam przyrost bety i w końcu w czwartek byłam na pierwszym USG żeby potwierdzić prawidłową lokalizację ciąży. Za tydzień mam kolejna wizytę, na której powinno być już widoczne serduszko.
kolor nadzieji
Witamy i gratuluję życzę spokojnej ciazyMelduję się i ja z terminem na 04.04.2025 r.
Klaudzia
Ostatnia miesiączka 30 czerwca, trochę jeszcze jestem zielona w temacie liczenia. Poszłam do ginekologa na kontrolę 29 lipca i położna powiedziała, że to ledwo 3 tydzień, troszeczkę się pogubiłamJak teraz jesteś w 5 tygodniu, a wizytę masz 19 sierpnia to tak, raczej powinien być już zarodek z sercem
Tinulka
Moderator
To na pewno, ale tak na prawdę dopiero jak czuć ruchu dziecka to człowiek jest spokojniejszy, bo codziennie czuć dzieckoJa myślę, że po lekarzu odczuje większy spokój
Witaj na pokładzieCześć dziewczyny! Licząc od ostatniej miesiączki, jest to 5 tydzień Moja pierwsza ciąża. Mam pytanko, ponieważ na 19 sierpnia mam do ginekologa, jak przebiega wizyta? Czy badanie będzie odbywało się dopochwowo czy jak?
Na początku USG robione jest przez pochwę.
Gratuluję i witaj w naszym gronieMelduję się i ja z terminem na 04.04.2025 r.
Tinulka
Moderator
U mnie ostatnia miesiączka 25 czerwiec, według aplikacji i średniej długości cykli( miałam nieregularne cykle przez kp) dziś jestem 5+5.Ostatnia miesiączka 30 czerwca, trochę jeszcze jestem zielona w temacie liczenia. Poszłam do ginekologa na kontrolę 29 lipca i położna powiedziała, że to ledwo 3 tydzień, troszeczkę się pogubiłam
Do lekarza idę 19.08 i tak naprawdę nie wiem jaki wiek ciąży wskaże USG, nie mam pewność kiedy była owulacja.
reklama
Banialuka
hej chciałabym nieśmiało dołączyć do zacnego grona kwietniowek. termin z om 14.04, okres powinnam mieć we wtorek ale coś tak czułam i już dzisiaj się sprawdziłam. 2 testy i na obu widoczne kreski jutro idę na betę. na pokładzie córka 9 miesięcy z listopada 2023 (miał być grudzień ale się jej spieszyło )