kolor nadzieji
Fanka BB :)
Dziekuje bardzo. Napewno jak będzie wszystko dobrze to zostaje na długo.Zapraszamy i rozgość się na dobre do kwietnia i jeszcze dłużej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje bardzo. Napewno jak będzie wszystko dobrze to zostaje na długo.Zapraszamy i rozgość się na dobre do kwietnia i jeszcze dłużej
Normalne wszystko się tam teraz rozciągaHej dziewczyny. Dziś i od około 3 dni mam takie ciągnięcie w pachwinie. Jednej zastanawiam się czy to normalne?
Tak to normalne, teraz będzie się pojawiały różne ciągnięcia, kłucia itp.Hej dziewczyny. Dziś i od około 3 dni mam takie ciągnięcie w pachwinie. Jednej zastanawiam się czy to normalne?
ja też w pierwszej ciąży miałam ciągnięcia i nogi mnie tak dziwnie bolały jak bym reumatyzm mialaPrzedstawię się i ja mam na imię Paula, pochodzę z Kujaw i z mężem będzie to nasze pierwsze dziecko. Kończymy akurat budowę domu. Wszystko robimy na wariackich papierach a o ciąży dowiedziałam się w dzień urodzin zmarłej mamy. Mówimy, że to taki prezent od niej
To ja się właśnie tak czujęja też w pierwszej ciąży miałam ciągnięcia i nogi mnie tak dziwnie bolały jak bym reumatyzm miala
czyli to dobry znak i tak powinno się dziać ja dziś idę na drugą betę sprawdzić czy jest przyrost bo nadal nie mogę uwierzyć że jednak mogę być w ciążyTo ja się właśnie tak czuję
To super ze infekcja sie normujeCześć w piątek
U mnie infekcją już nie dokucza, całe szczęście leczenie jeszcze będzie trwało 8 dni, mąż też dostała leki.
Zanim zaszłam w ciążę razem z mężem postanowiliśmy, że w trakcie ciąży nie chcemy poznać płci dziecka.
Ciekawe czy wytrzymam