Palusia1210
Fanka BB :)
Dziewczyny, powiem wam, że każdy ból, każde ukłucie mega mnie stresuje… masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się.. to jest Ci teraz niepotrzebne . To normalne na początku ciąży .. ciało się przygotowuje to tak ważnej roli . U mnie 3 ciąża i czuje , że będzie najcięższa .. plecy bolą nie do wytrzymania już od 2 dni ..Dziewczyny, powiem wam, że każdy ból, każde ukłucie mega mnie stresuje… masakra
mi w pierwszej ciąży też dokuczały plecy ale od 4-5 miesiąca a teraz niecały 5 tydzień i też już go czuje choć wydaje mi się że u mnie to może też mieć wpływ że miałam cc.Nie stresuj się.. to jest Ci teraz niepotrzebne . To normalne na początku ciąży .. ciało się przygotowuje to tak ważnej roli . U mnie 3 ciąża i czuje , że będzie najcięższa .. plecy bolą nie do wytrzymania już od 2 dni ..
Ja niespełna rok temu rodziłam naturalnie .. ale z synem miałam bóle z krzyża .. przy porodzie to myślałam , że kręgosłup mi pęknie .. i dość długo po porodzie bolały mnie plecy .mi w pierwszej ciąży też dokuczały plecy ale od 4-5 miesiąca a teraz niecały 5 tydzień i też już go czuje choć wydaje mi się że u mnie to może też mieć wpływ że miałam cc.
Nie martw się będzie dobrze musisz myśleć pozytywnie bo pozytywne nastawienie to połowa sukcesuDziewczyny, powiem wam, że każdy ból, każde ukłucie mega mnie stresuje… masakra
to już rozumiem twój wczesny bol plecówJa niespełna rok temu rodziłam naturalnie .. ale z synem miałam bóle z krzyża .. przy porodzie to myślałam , że kręgosłup mi pęknie .. i dość długo po porodzie bolały mnie plecy .
Myślałam, że ten ból pleców się później pojawi , a nie na samym początku.to już rozumiem twój wczesny bol pleców
A może on jest teraz chwilowy później minie i pojawi się pod koniec ciąży chociaż lepiej żeby go wogole nie byloMyślałam, że ten ból pleców się później pojawi , a nie na samym początku.
Postaraj się wyluzować. Ciąża to naprawdę "dziwny" stan. Kłucia, bóle, ciągnięcia, skurcze to chleb powszedni.Dziewczyny, powiem wam, że każdy ból, każde ukłucie mega mnie stresuje… masakra
Moja też trzecia i zapowiada się najciężej. Od początku męczą mnie mdłości, ręce zaczynają drętwieć, więcej dzieci nie planuje więc chcę się tą ciąża nacieszyćNie stresuj się.. to jest Ci teraz niepotrzebne . To normalne na początku ciąży .. ciało się przygotowuje to tak ważnej roli . U mnie 3 ciąża i czuje , że będzie najcięższa .. plecy bolą nie do wytrzymania już od 2 dni ..