reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny, powiem wam, że każdy ból, każde ukłucie mega mnie stresuje… masakra :(
Nie stresuj się.. to jest Ci teraz niepotrzebne :) . To normalne na początku ciąży .. ciało się przygotowuje to tak ważnej roli . U mnie 3 ciąża i czuje , że będzie najcięższa .. plecy bolą nie do wytrzymania już od 2 dni ..

Nie stresuj się.. to jest Ci teraz niepotrzebne :) . To normalne na początku ciąży .. ciało się przygotowuje to tak ważnej roli . U mnie 3 ciąża i czuje , że będzie najcięższa .. plecy bolą nie do wytrzymania już od 2 dni ..
mi w pierwszej ciąży też dokuczały plecy ale od 4-5 miesiąca a teraz niecały 5 tydzień i też już go czuje choć wydaje mi się że u mnie to może też mieć wpływ że miałam cc.

mi w pierwszej ciąży też dokuczały plecy ale od 4-5 miesiąca a teraz niecały 5 tydzień i też już go czuje choć wydaje mi się że u mnie to może też mieć wpływ że miałam cc.
Ja niespełna rok temu rodziłam naturalnie .. ale z synem miałam bóle z krzyża .. przy porodzie to myślałam , że kręgosłup mi pęknie .. i dość długo po porodzie bolały mnie plecy .

Dziewczyny, powiem wam, że każdy ból, każde ukłucie mega mnie stresuje… masakra :(
Postaraj się wyluzować. Ciąża to naprawdę "dziwny" stan. Kłucia, bóle, ciągnięcia, skurcze to chleb powszedni.
U mnie na późniejszym etapie pojawiło się drętwienie nadgarstków, to wspominam najgorzej.
Ale mimio tych niedogodności ciąża to dla mnie wspaniały okres w życiu.
Moja też trzecia i zapowiada się najciężej. Od początku męczą mnie mdłości, ręce zaczynają drętwieć, więcej dzieci nie planuje więc chcę się tą ciąża nacieszyć 😉

reklama
Do góry