reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
@Tinulka @Liwia230 Witajcie i rozgośćcie się na dobre ☺️.
Jak wasze samopoczucie?
Czy oprócz pozytywnego testu czujecie, że jest to już bardziej realne?

Kwietniowe mamy nie wstydźcie się miejsca mamy tu dużo dla każdej 🤗🤍
Ja się czuje bardzo dobrze! Oprócz nadwrażliwych piersi nie mam żadnych objawów. W poprzedniej ciąży już na tym etapie miałam mega bóle pleców, mdłości i spadek energii, a tu na razie nic :) Ta ciąża jest niespodzianką i w sumie jeszcze to całkiem do mnie nie dociera 🙈 Dotrze pewnie na usg, zastanawiałam się właśnie czy iść w przyszłym tygodniu czy dopiero w kolejnym (to by było 6tc+ lub 7tc+), z tymże u mnie ciąża jest młodsza.
A wy kiedy planujecie iść na wizytę?

Ja umówiłam się mniej więcej na 6tc+ :)
Ciekawi mnie czy w tej początkowej fazie czułyście bóle brzucha jak na okres?

reklama
Ja się czuje bardzo dobrze! Oprócz nadwrażliwych piersi nie mam żadnych objawów. W poprzedniej ciąży już na tym etapie miałam mega bóle pleców, mdłości i spadek energii, a tu na razie nic :) Ta ciąża jest niespodzianką i w sumie jeszcze to całkiem do mnie nie dociera 🙈 Dotrze pewnie na usg, zastanawiałam się właśnie czy iść w przyszłym tygodniu czy dopiero w kolejnym (to by było 6tc+ lub 7tc+), z tymże u mnie ciąża jest młodsza.
A wy kiedy planujecie iść na wizytę?
Ja planuję wizytę 19 sierpnia i według OM będzie 7+6
Ja umówiłam się mniej więcej na 6tc+ :)
Ciekawi mnie czy w tej początkowej fazie czułyście bóle brzucha jak na okres?
Tak na początku czułam że za chwilę będzie okres, teraz już tylko sporadycznie.

Do góry