reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny :) czytam o Waszych objawach ciążowych oraz o tym że widziałyście serduszko w 5 tc i zaczynam się stresować i martwic 😒 u mnie w 5+3 był tylko pecherzy ciążowy wielkości 8.8mm a z objawów mam tylko od czasu do czasu bol piersi I podbrzusza, od wczoraj trochę bolą mnie plecy i zaczynam się martwić że będzie puste jajo 😒 wizyta dopiero za tydzień chyba osiwieje do tego czasu
Właśnie wyszłam od lekarza, jestem 5+2 i też uwidoczniła tylko pęcherzyk ciążowy i jest to w zupełności normalne, każdy dzień teraz to krok milowy ;) a my musimy uzbroić się w cierpliwość 🥰

Hej dziewczyny :) czytam o Waszych objawach ciążowych oraz o tym że widziałyście serduszko w 5 tc i zaczynam się stresować i martwic 😒 u mnie w 5+3 był tylko pecherzy ciążowy wielkości 8.8mm a z objawów mam tylko od czasu do czasu bol piersi I podbrzusza, od wczoraj trochę bolą mnie plecy i zaczynam się martwić że będzie puste jajo 😒 wizyta dopiero za tydzień chyba osiwieje do tego czasu
Z tego co wiem to serce najwcześniej można uwidocznić 5+5 więc spokojnie

To tylko mnie jakoś nie ciągnie strasznie do jedzenia i ani razu nie miałam żadnej zachcianki? 🙉 Najgorszy tydzień to był zeszły, mogłam kompletnie nic nie jeść nie miałam wgl potrzeby. W tym tygodniu jest trochę lepiej, ale i tak nie ma fajerwerk 🙈

reklama
Mnie strasznie zaczęło ciągnąć do słonego... w nocy miałam takie mdłości, że wszystko miałam w gardle. Nie wiem czy to objaw ciąży czy to, że nawpieprzałam się kanapek z jajkiem i lososiem a na koniec zagryzłam czipsami solonymi popijając bezalkoholowym piwem... combo 😑

Do góry