pinnacce
Fanka BB :)
Dziękuję, ja trzymam kciuki za każdą z nas!Trzyma kciuki żeby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, ja trzymam kciuki za każdą z nas!Trzyma kciuki żeby wszystko było dobrze
Właśnie wyszłam od lekarza, jestem 5+2 i też uwidoczniła tylko pęcherzyk ciążowy i jest to w zupełności normalne, każdy dzień teraz to krok milowy a my musimy uzbroić się w cierpliwośćHej dziewczyny czytam o Waszych objawach ciążowych oraz o tym że widziałyście serduszko w 5 tc i zaczynam się stresować i martwic u mnie w 5+3 był tylko pecherzy ciążowy wielkości 8.8mm a z objawów mam tylko od czasu do czasu bol piersi I podbrzusza, od wczoraj trochę bolą mnie plecy i zaczynam się martwić że będzie puste jajo wizyta dopiero za tydzień chyba osiwieje do tego czasu
Z tego co wiem to serce najwcześniej można uwidocznić 5+5 więc spokojnieHej dziewczyny czytam o Waszych objawach ciążowych oraz o tym że widziałyście serduszko w 5 tc i zaczynam się stresować i martwic u mnie w 5+3 był tylko pecherzy ciążowy wielkości 8.8mm a z objawów mam tylko od czasu do czasu bol piersi I podbrzusza, od wczoraj trochę bolą mnie plecy i zaczynam się martwić że będzie puste jajo wizyta dopiero za tydzień chyba osiwieje do tego czasu
ZapraszamyCześć,
Chciałabym do was dołączyć, wciąż jeszcze niepewnie ponieważ wizytę mam dopiero 6 września. Ciąża potwierdzona jedynie testami, a termin według aplikacji na 28 kwiecień.