pinnacce
Fanka BB :)
A jaką miałaś betę na ostatniej wizycie?Ja dalej szukam swojej ciąży. Byłam już na 3 usg i na żadnym nigdzie nic nie widać. Jutro mam rano betę i popołudniu wizytę znowu u lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaką miałaś betę na ostatniej wizycie?Ja dalej szukam swojej ciąży. Byłam już na 3 usg i na żadnym nigdzie nic nie widać. Jutro mam rano betę i popołudniu wizytę znowu u lekarza
Przytulam, trzymaj się.Ja właśnie wróciłam z IP bo miałam incydent krwawienia i pozostało plamienie, okazuje się że prawdopodobnie mam krwiaka, ale doktor nie potrafiła określić zmiany, muszę się umówić na kontrolę do lekarza prowadzącego w ciągu 5 dni, jutro muszę napisać. Zarodek jest, wymiary ok i serduszko też bije, ale wcale mnie to nie uspokoiło...
Dzisiaj powinna być ponad 1000, ale może już zaczęła spadać jutro się dowiem bo dzisiaj nie miałam gdzie zbadaćA jaką miałaś betę na ostatniej wizycie?
Też miałam w odnoszonej zdrowej ciąży krwawienie w 7+4 takie że lało się po nogach na podłodze kałuża krwi, jeszcze jakąś owalną masą wypadła. Byłam pewna że poroniłam, pojechałam do lekarza po 3 dniach żeby zobaczyć czy się dobrze oczyściłam a tam niespodzianka z ciąża wszystko dobrzePrzytulam, trzymaj się.
Bardzo współczuję tego stresu.
Moja koleżanka ( którą poznałam w szpitalu i nadal mamy kontakt) miała w ciąży dwa krwiaki podkosmówkowe. Jeden się wchłoną, drugi pękł więc dostała krwawienia, wszystko skończyło się dobrze. A jej synek ma dziś 4 lata.
Może być różnie wiadomo, ale bądź dobrej myśli.
Ja w ciąży z synkiem miałam plamienia/ krwawienia do około 13 tc. Michałek urodził się całkiem zdrowy, we Wrześni kończy 2 latka.
Pokrzepiające są takie historie, dziękuję. Wiem, że może być różnie, dlatego też nie potrafię się nastawić pozytywnie, stres niestety bierze górę.Przytulam, trzymaj się.
Bardzo współczuję tego stresu.
Moja koleżanka ( którą poznałam w szpitalu i nadal mamy kontakt) miała w ciąży dwa krwiaki podkosmówkowe. Jeden się wchłoną, drugi pękł więc dostała krwawienia, wszystko skończyło się dobrze. A jej synek ma dziś 4 lata.
Może być różnie wiadomo, ale bądź dobrej myśli.
Ja w ciąży z synkiem miałam plamienia/ krwawienia do około 13 tc. Michałek urodził się całkiem zdrowy, we Wrześni kończy 2 latka.
Jak teraz dopiero osiągnie wartości koło 1000 to myślę że przy niższych wartosciach ciężko może byc ze znalezieniem ciąży na USG, trzymam kciuki żeby przy kolejnym USG już coś lekarz znalazł!Dzisiaj powinna być ponad 1000, ale może już zaczęła spadać jutro się dowiem bo dzisiaj nie miałam gdzie zbadać
To faktycznie miałaś niespodziankę jak się nastawiłaś na zakonczenie ciąży. Dzisiaj na IP Położna też mnie pocieszała ze nie z takim krwawieniem przyjeżdżały więc mogłam się tylko domyślećTeż miałam w odnoszonej zdrowej ciąży krwawienie w 7+4 takie że lało się po nogach na podłodze kałuża krwi, jeszcze jakąś owalną masą wypadła. Byłam pewna że poroniłam, pojechałam do lekarza po 3 dniach żeby zobaczyć czy się dobrze oczyściłam a tam niespodzianka z ciąża wszystko dobrze
Hej, ja mam bóle brzucha, straszne mdlosci i to chyba tyle z objawów. Jutro mam pierwsze usg, wiec musi być już serduszko ️Dziewczyny, co to za cisza? Czy ja mam coś z forum Jak tam się czujecie?