reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

jutro planuje jechać do siostry na weekend, wszyscy się cieszą na ten wyjazd, mam nadzieję, że nic mu nie będzie.

Minęły Wam mdłości?
Ja już praktycznie nie mam 😊 zaczynam też czuć energię, chce mi się sprzątać i gotować 😁
Jeszcze nie, mamy 11+4 i o ile rano było w miarę, to w ciągu dnia mdliło, w drodze do domu myślałam, że stanę i będę 🤮, ale po obiedzie minęło.

reklama
W pierwszej ciąży mdłości były praktycznie całodniowe, potem poranne i wymioty przy myciu zębów trwały dużo dłużej, dopóki wstawałam rano. Miałam 3 miesiące spokoju do porodu, jak wstawalam 7-8 🤣
o to nie zazdroszczę, chociaż przy myciu zębów też mnie trochę mdli jeszcze. No nic przetrwamy to jakoś 😊

reklama
nic z tego, dziwne to jest, że 1 osoba ogarnia całe forum, w poprzedniej ciazy założyłyśmy forum na fora.pl i tam jedna z nas wszystko ogarniała.
Ok, w takim razie proszę jeszcze o informację pozostałe dziewczyny, które ubiegały się o dostęp na wątek prywatny, a dalej nie mają dostępu. Razem z @powerpuff wyślemy jeszcze raz informację do głównego moderatora.

Do góry