reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Z perspektywy czasu tak, wtedy czułam się potraktowana bardzo zle.

Dołączam do klubu gdzie nie śpi się od 6rano. Czekanie na wyniki mnie powoli wykańcza. Wróciłam nawet do pracy żeby tylko nie myśleć o tym.
Hej kochana, narazie cisza z sanco?
Ja już dwa razy odswiezałam stronę - mimo że wiem że dostanę sms i wogóle szanse zerowe dziś na wynik.

Hej kochana, narazie cisza z sanco?
Ja już dwa razy odswiezałam stronę - mimo że wiem że dostanę sms i wogóle szanse zerowe dziś na wynik.
Dzięki ze pytasz ❤️
Myśle ze Ty możesz dostać wcześniej niż ja 🙆🏻‍♀️
Dzwoniłam do przychodni gdzie pobierali mi krew i o 12 nie mieli jeszcze nic.
Mam bardzo bardzo złe przeczucia 🥹

Dzięki ze pytasz ❤️
Myśle ze Ty możesz dostać wcześniej niż ja 🙆🏻‍♀️
Dzwoniłam do przychodni gdzie pobierali mi krew i o 12 nie mieli jeszcze nic.
Mam bardzo bardzo złe przeczucia 🥹
wiem że to trudne ale spróbuj myśleć pozytywnie. Nie czekasz jeszcze długo obiektywnie a poza tym czas oczekiwania nie oznacza że jest ok lub nie. Ja myślę że będzie Dobrze. Może jutro razem dostaniemy?

Dzień dobry😊
Dziś wstałam z bojowym nastawieniem szukania wolnego terminu na badania prenatalne. Wyszukałam, że w woj. war-maz są tylko 3 takie miejsca w tym 2 w Olsztynie. No to dzwonię do tej drugiej poradni, bo co szkodzi spróbować. Podejrzewam, że takich pacjentek jak ja jest więcej i też im poodwoływali wizyty i też będą gdzie indziej szukać terminu. No cóż, zadzwoniłam przed 8 i wyjaśniłam moją sytuację pani z rejestracji i ulitowała się i wcisnęła mnie na wtorek. To będzie 13+1 . Cieszę się, że się udało. 🙂
ja w Olsztynie robię w Szpitalu Wojewódzkim, a Ty gdzie?

reklama
Dla Części z was to już nie pierwsza ciąża więc może jesteście w stanie podpowiedzieć czy u was takie zdjęcie wskazywało na którąś płeć? Wrzucam przekrój i nocnikowe.
Miałyście podobnie? Z przekroju wydawało mu się że dziewczyna z nocnika chłopak 🤦 czytam że na tym etapie raczej się ocenia po wyrostku i przekroju.
u mnie widełki wskazywały na dziewczynkę i jest dziewczynka

Do góry