reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

31.08.2021 r. Ciąża pozamaciczna.
31.08.2021 r. Grube endo, brak pęcherzyka ciążowego. Gin podejrzewa zaśniad. No widzicie moje drogie, nie nastawiałam się na pozytywny finał, bo przeczuwałam, ze znowu będzie Ch.j wielki z tego 🤷‍♀️. Na wniosek ginka zrobiłam ponownie betę, jeśli osiągnie wysoki wynik, jesczze dziś mam zjawić się w szpitalu.

Jest mi przykro, jest mi zle, czuje mimo wszystko zawód i jestem wkurwiona na los.

Trzymajcie się ciepło, zdrowych, piękny bobasów życzę ❤️🍀
Cooooo?
No nie 🥺😢 Kochana trzymaj się 🖤nawet nie wiem co napisać

reklama
Zawsze mówiłam, że w ciążę bym chciała zajść w wakacje żeby urodzić wiosną. Kwiecień, maj najlepsza pora, bo już cieplutko.
Masz jakieś zachcianki na jedzenie?
My tym razem chcieliśmy mieć majową dzidzie bo ja też majowa a tu szybko się udało i jednak kwiecień😅
Dziękuję! Panikara ze mnie. Nie wiem tak naprawdę czego mogę się spodziewać.
W pierwszej ciąży też się strasznie stresowałam i bałam się, że tak będzie całą ciążę, ale później jak się czuje ruchy jest troszkę łatwiej🙂
Doczytałam jeszcze, że piszesz coś o biegunce. U mnie pierwszy objaw w ciąży to właśnie takie luźniejsze stolce i tak może być na początku.

reklama
31.08.2021 r. Ciąża pozamaciczna.
31.08.2021 r. Grube endo, brak pęcherzyka ciążowego. Gin podejrzewa zaśniad. No widzicie moje drogie, nie nastawiałam się na pozytywny finał, bo przeczuwałam, ze znowu będzie Ch.j wielki z tego 🤷‍♀️. Na wniosek ginka zrobiłam ponownie betę, jeśli osiągnie wysoki wynik, jesczze dziś mam zjawić się w szpitalu.

Jest mi przykro, jest mi zle, czuje mimo wszystko zawód i jestem wkurwiona na los.

Trzymajcie się ciepło, zdrowych, piękny bobasów życzę ❤️🍀
Bardzo współczuję 😔

Do góry