reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Tak,bo naczytałam sie że często zdarza się że wychodzi źle,szacuje jedynie ryzyko wystąpienia wady,a później i tak trzeba pogłębić diagnostykę. Mój lekarz mówi że jeśli wynik USG budziłby jakieś wątpliwości to warto go zrobić
Tez o tym słyszałam, czytałam tez na forum, ze to badanie zniszczyło „radość z ciąży”, a dziecko urodziło się zdrowe mimo nieciekawego wyniku. Niestety tym są obarczone badania oparte na zasadzie ryzyka, ze nie dają pewności. W mojej ocenie jednak warto je zrobić, zwłaszcza, ze nie jest to drogie badanie.

reklama
Cześć :) dziewczyny a jak wasze włosy? Zawsze słyszałam, że w ciąży są super a dopiero po porodzie zaczynają się problemy przez szalejące hormony. A ja od początku ciąży mam problem z wypadającymi włosami, co mycie i szczotkowanie to wyciągam garście włosów. Naprawdę boję się, że za chwilkę będę łysa 😱
u mnie też lecą jak głupie ale mam problemy z tarczycą więc może to też ma wpływ. Z synem też mi długo leciały, dopiero w III trymestrze i połogu było lepiej, potem przyszedł okres (w 7 tygodniu po porodzie na kontrolnym USG gin widziała owulację już) i zaczęły znowu wypadać

Tez o tym słyszałam, czytałam tez na forum, ze to badanie zniszczyło „radość z ciąży”, a dziecko urodziło się zdrowe mimo nieciekawego wyniku. Niestety tym są obarczone badania oparte na zasadzie ryzyka, ze nie dają pewności. W mojej ocenie jednak warto je zrobić, zwłaszcza, ze nie jest to drogie badanie.
Jutro mam wizytę u lekarza to jeszcze z nim przegadam

reklama
Do góry