reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Laski ja już po wizycie 🙈 wszystko Oki 🥰 za tydzień prenatalne ale okazało się że ja już w 12 tygodniu przynajmniej jestem 🙈 szkrab ponad 5 cm, serduszko super bije 🥰😊
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze najbliższe wizyty 🤗
Ps. Nie myślałam że aż tak będę się tym wszystkim cieszyć 💛 wzrusz na maxa 🙈
Miłego dnia, bo spadam dalej do pracy 🤗🤗🤗

reklama
Laski ja już po wizycie 🙈 wszystko Oki 🥰 za tydzień prenatalne ale okazało się że ja już w 12 tygodniu przynajmniej jestem 🙈 szkrab ponad 5 cm, serduszko super bije 🥰😊
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze najbliższe wizyty 🤗
Ps. Nie myślałam że aż tak będę się tym wszystkim cieszyć 💛 wzrusz na maxa 🙈
Miłego dnia, bo spadam dalej do pracy 🤗🤗🤗
Super ! ❤️❤️

Miałam dać znak po wizycie kontrolnej odnośnie tego krwiaka. Wizyta króciutka bo przyszłam tylko z doskoku żeby zrobił USG. Krwiak jeszcze jest . Nie powiększył się lub powiększył niewiele bo podał inny wymiar niż na ostatnim USG ,ale różnica 3 mm więc strzelam , że błąd pomiaru bo robione na dwóch różnych sprzętach i przez różnych lekarzy. Dobra wiadomość jest taka, że krwiak zaczął się już organizować . Mam być dobrej myśli i się oszczędzać bo krwiak jest , ale nie jest aż tak źle . Zobaczymy jak będzie 🙂 Za 2.5 tygodnia kolejna wizyta chyba , że coś się będzie dziać wcześniej.

Dziewczyny hit, wczoraj bolał mnie pęcherz co chwile biegałam do łazienki. Właśnie odebrałam wyniki a tam wszystko idealnie 🙈 nie wiem co ty się wyprawia 🙈🙈
U mnie aoztyny i bakterie w moczu ale leukocyty i cała reszta w normie 🤷‍♀️ zobacze co lekarka powie mi na te wyniki w poniedziałek.

Dziewczyny cieszę się z Waszych dobrych wieści po wizytach ❤️
Sama nie mogę się już doczekać. A wizyta dopiero 28.
Czuję się fatalnie, jeśli mam być szczera. Dziś już wjechały suszone śliwki, bo rozdęta jestem jak krowa. Te ciągłe mdłości doprowadzają mnie do szału, senność i jak to nazywam trep w gębie.
No to ponarzekałam sobie 🙈

U mnie aoztyny i bakterie w moczu ale leukocyty i cała reszta w normie 🤷‍♀️ zobacze co lekarka powie mi na te wyniki w poniedziałek.
Kurczę, właśnie mam to samo takie parcie na pęcherz, głównie wieczorami i trudności z oddawaniem moczu,- wyniki idealne, tez za bardzo nie wiem czym to jest spowodowane

reklama
Mam
Kurczę, właśnie mam to samo takie parcie na pęcherz, głównie wieczorami i trudności z oddawaniem moczu,- wyniki idealne, tez za bardzo nie wiem czym to jest spowodowane
Mam podobnie właśnie ;/ jutro wizyta wiec się zapytam o co chodzi.. generalnie w moczu czysto ale w morfologii wyszły leukocyty, neutrofile i ig podwyższone. Może to świadczyć o infekcji ale jutro dopiero konsultacja :/

Do góry