reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Ja idę w ten piątek 🥰🥰🥰
A tak na marginesie mam brzuch jak w niektore kobiety w 5 msc🙈 nie wiem o co kaman czy to woda sie zbiera czy gazy

reklama
Część, jestem tu nowa :)
Ostatnią miesiączkę miałam 05.07. test o beta HCG wskazują na ciążę, w sobotę miałam USG i było widać mikro pęcherzyk ciążowy ok. 2 mm, w czwartek mam już wizytę u swojego ginka.
Jestem mama 7 latka, oraz Aniołka z 22tc.
Od paru dni cierpię na bezsenność ;)

Ostatnią miesiączkę miałam 05.07. test o beta HCG wskazują na ciążę, w sobotę miałam USG i było widać mikro pęcherzyk ciążowy ok. 2 mm, w czwartek mam już wizytę u swojego ginka.
Witaj 🙂 tez ostatnio mialam problem ze spaniem, ale od 3 dni śpię juz jak zabita. Mam nadzieje, ze i u ciebie szybko to minie 🙂 masz juz jakies objawy?

Strasznie bolą mnie sutki i potliwości.
Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty u swojego ginka.
Jutro chce też betę powtórzyć, w piątek była 155,4 , poniedziałek 469 , wg kalkulatora przyrost 113% i jest ok ;)

cześć, ja za to mogę spać non stop, jak normalnie choćby nie wiem co nie zasnę w dzień, tak w ciążach mi nic nie przeszkadza. Mogę trochę tej senności przesłać. :D Wygląda na to że razem czekamy na czwartkową wizytę, kciuki ;)

Szybko macie wizyty. Ja umówiłam się na 17.08 mam nadzieję że będzie już wszystko jasne.
U mnie póki co tylko czasami pobolewanie brzucha i wydaje mi się że więcej sikam a poza tym nic nowego nie zauważyłam. Nawet nie
mam póki co jakiś dużych nudności.
No zobaczymy, póki co jestem na urlopie i powtórzyłam test sikany, wydaje się że nie pozostawia wątpliwości

Załączniki

• 1985a287-56da-4900-aeb4-9ef21d4d304b.jpeg
    1985a287-56da-4900-aeb4-9ef21d4d304b.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 55
cześć, ja za to mogę spać non stop, jak normalnie choćby nie wiem co nie zasnę w dzień, tak w ciążach mi nic nie przeszkadza. Mogę trochę tej senności przesłać. :D Wygląda na to że razem czekamy na czwartkową wizytę, kciuki ;)
U mnie to stres, pierwsza ciążę w 2014 roku straciłam w 22tc, zaczęłam rodzić, okazało się, że mam niewydolność szyjki macicy, a od 16 rż nie mam też lewego jajnika, druga ciąża zakończona w 06.2015 w 35 tc, mam syna :)
Teraz po prawie 3 latach starań , nagle pozytywny test, całkowite zaskoczenie !

reklama
Hej dziewczyny, ja już po wizycie, mam swój pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym, jest ładnie w macicy, natomiast te moje bóle to skutek torbieli na prawym jajniku. Dostałam duphoston i powinna się wchłonąć. Za 2 tygodnie kolejna wizyta i mam nadzieję będzie dalej wszystko ok 😁
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną 😭 w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .

Do góry