czarnyBez33
Zaciekawiona BB
To wizytujemy w ten sam dzień który to u ciebie będzie tydzień ?Ja tez mam 16.08 ale dopiero o 16.15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wizytujemy w ten sam dzień który to u ciebie będzie tydzień ?Ja tez mam 16.08 ale dopiero o 16.15
Bedzie 6+3, a u ciebie?To wizytujemy w ten sam dzień który to u ciebie będzie tydzień ?
ja jutro 11:30Super wiadomości kto następny na wizytę ?
7+2, mam nadzieję że już będzie bijące serduszkoBedzie 6+3, a u ciebie?
Powodzenia !ja jutro 11:30
To ja jutro ide i będę miała 5+6 obym tez zobaczyła co ty ;-)
Powinno już być w poprzedniej ciąży widziałam już w 6+4 trzymam mocno kciuki!7+2, mam nadzieję że już będzie bijące serduszko
Trzymam kciuki! Dawaj znaćTo ja jutro ide i będę miała 5+6 obym tez zobaczyła co ty ;-)
Ja tez w zależności jak jutro pójdzie - jeśli Ok to dzwonie na NFZ ;-) planuje wszystkie wyniki porobić a w klinice pilnować i reagować gdyby coś się działoJa mam 17.08 wizytę na NFZ planową i 22.08 w luxmedzie zamierzam ciążę w dwóch miejscach prowadzić w luxmedzie mam lekarza, którego sobie wybrałam a na NFZ po prostu, do kogo był termin (też w porządku lekarz). Części badań nie mam w pakiecie w luxmedzie a bez sensu kasę wydawać