Ja też pisałam, ale bez odpowiedzinapisałam prośbę do administratorki o dodanie i dziewczyn które pisały wyżej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też pisałam, ale bez odpowiedzinapisałam prośbę do administratorki o dodanie i dziewczyn które pisały wyżej
oj czasami to nawet i tydzień czekałam na odp trzeba czekaćJa też pisałam, ale bez odpowiedzi
Spróbuj tutaj
Ja też będę musiała pomoc sobie właśnie w bólach pleców masażami u specjalistów najgorzej jest po całym dniu, Rano jest wporzadku.Dziewczynki ja dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Byłam na masażu dla ciężarnych- było świetnie planuje chodzić raz w tygodniu ( dostałam instrukcje jakie ćwiczenia mam wykonywać w domu, żeby mnie kręgosłup nie bolał, jak się kłaść i schodzić z łóżka i wiele innych wskazówek) a pod koniec zaliczony kebab. To było mi potrzebne. Teraz lulu bo jutro do pracy. Życzę wszystkim słodkich snów i oczywiście przespania całej nocy.
Podpowiedz jak je znaleźć? Nie było mnie tu tydzień na forum i nic nie wiemHej. Znalazłam nasze forum zamknięte ale widzę tam tylko wpis administratorki, a miały być też wpisy organizacyjne. Czy tam się trzeba jakoś zalogować?
U mnie teraz jest etap że boli mnie prawa strona.. I ciągnie w dół, ale tylko przy schylaniu, więc na razie nie narzekam ale masaż sam w sobie chodzi mi po głowie.Ja też będę musiała pomoc sobie właśnie w bólach pleców masażami u specjalistów najgorzej jest po całym dniu, Rano jest wporzadku.
W wiadomości prywatnej powinnaś mieć linkPodpowiedz jak je znaleźć? Nie było mnie tu tydzień na forum i nic nie wiem
Przeszłyśmy na wątek zamknięty. Powinnaś dostać wiadomość prywatną od aniaslu z linkiem do wątku, zobacz w skrzynce.Co tu taka cisza?
Jesteśmy bardziej na wątku prywatnym powiedz jak się czujesz? Jak dzieciaczki? Czy sąsiadka nadal pomaga?Co tu taka cisza?