Powiem Ci, że akurat mocno mnie zaskoczyła Twoja wypowiedź, bo myślałam, że przejdziesz z nami na wątek prywatny, bo może nie piszesz codziennie jak niektórzy, ale jednak już długo z nami jesteś i pisałaś co u Ciebie co jakiś czas i właśnie o takie osoby mi chodziło, żeby się odezwały czy chcą dołączyć czy nie. Oczywiście uszanuję Twoją decyzję. Ja akurat lubię te lżejsze tematy na wątku, bo ciąża powinna być szczęśliwym czasem, mimo ogromnego stresu czy dolegliwości.Hej dziewczyny, szkoda że tworzycie prywatny wątek, ale Wasza decyzja. Nie każdy jest osobą która codziennie pisze co zjadła co kupiła, nie ujmując nikomu . Są osoby które w momentach newralgicznych swojej ciazy chcą, mogą się podzielić swoimi wątpliwościami, chcą poczytac tak po prostu i rozwiać swoje wątpliwości. Nikt tu nikomu nie zagląda do życia prywatnego ...myślę że gdzieś ktoś się zagalopował z przemyśleniami wątku prywatnego . Tu chodziło o ogólnodostępne sprawy i wspieranie się nawzajem , ,,z powodzenia Wam wszystkim życzę, na szczęście w sieci jest mnóstwo forów i zawsze się można dowiedzieć czegoś o ciąży na podobnym etapie. Serdeczności!
@agunia4ever @Justyna1991 dopisałam Was