Ja tez myśle o szczepieniu ale póki co żaden lekarz nie chciał mnie zaszczepić być może po 20 tyg … u nas prawie 30 tys zakażeń i tez się bojeDzięki, ja też nie, trochę się boję, bo teraz tyle tych zarażeń..lekarz mi mówił, że można w drugim trymestrze się szczepić, ale ja mam mega mieszane uczucia...
reklama
Marta_1991
Fanka BB :)
Cukier po kebsie zmierzony i po godzinie 124 40 min po zjedzeniu miałam 135 najwięcej
Ipekakuana
Zgadza się, 5 dziewczyn z pierwszej listy się nie udziela, więc je oznaczyłam, jak będą chciały dołączyć to może się odezwą, bo widzę że część z nich się loguje, ale się nie odzywają.
Aktualna lista -36 osób poniżej +zdjęcie.
Myślę, że poczekamy jeszcze do soboty czy ktoś jeszcze się zgłosi i wtedy wyślę listę z prośbą o założenie wątku.
agula301 ancyssko Andromedaa Ann81 Anuuula Bernadkaa Colorful92 Gocha 05 Ipekakuana Joasia M Karimigotka kasiarem1 kasza_lotek Kas. De Katarzynaaa90 Kropka29 lepsze zycie 2021 M_imi Marta_1991 natalaaa natalianat Niuniaaaa Nowaja16 nowalia Ola0207 olciak19 Paolx PatPatPat Paulii Rozdepka Sandra2307 Starlights StopKlatka TePati_95 Uni_Cat XnetiX
Mogę prosić o dopisanie ?
Ipekakuana
Ja tez myśle o szczepieniu ale póki co żaden lekarz nie chciał mnie zaszczepić być może po 20 tyg … u nas prawie 30 tys zakażeń i tez się boje
Czytałam, że bezpiecznie od 16 tyg, więc za pewne to był powód.
Ipekakuana
Ja tak i aktualnie czekam na trzecią dawkę (uzgodnione z lekarzem prowadzącym i immunologiem).
Właśnie mój gin też powiedział, że by polecał się zaszczepić 3 dawka.
Czekam na wizytę u immunologa 3 listopada to zapytam co sądzi.
Marta_1991
A że szczepieniem sama niw wiem... Trochę się boję że zaszkodzi dziecku bo mam wrażenie że oni robią a nie wiedzą do końca co... A to i tak będzie szczepienie sezonowe bo za duże koncerny w to zainwestowały żeby po 3 dawkach miało się szczepienie zakończyć... Ja zmieniłam zdanie na temat szczepień jka znajoma lekarka powiedziała na kim testują szepionki dla dzieci... Na dzieciach z domu dziecka! Od 3 miesiąca!! Masakra...
Już jesteś, jedyna na literę I.Mogę prosić o dopisanie ?
Kassiula87
Dokładnie i na każdą inaczej działa dane jedzenie
Zasnęłam jeszcze na tę godzinę [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Naprawdę cukrzyca ciążowa to temat nie do ogarnięcia [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ile nas, tyle historii i przeróżnych przebiegów [emoji16]
Anuuula
A z tej listy nick Sandra2307 jest aktywny u nas? Chyba tylko tego nie pamiętam już po update potwierdźcie proszę?Zgadza się, 5 dziewczyn z pierwszej listy się nie udziela, więc je oznaczyłam, jak będą chciały dołączyć to może się odezwą, bo widzę że część z nich się loguje, ale się nie odzywają.
Aktualna lista -36 osób poniżej +zdjęcie.
Myślę, że poczekamy jeszcze do soboty czy ktoś jeszcze się zgłosi i wtedy wyślę listę z prośbą o założenie wątku.
agula301 ancyssko Andromedaa Ann81 Anuuula Bernadkaa Colorful92 Gocha 05 Ipekakuana Joasia M Karimigotka kasiarem1 kasza_lotek Kas. De Katarzynaaa90 Kropka29 lepsze zycie 2021 M_imi Marta_1991 natalaaa natalianat Niuniaaaa Nowaja16 nowalia Ola0207 olciak19 Paolx PatPatPat Paulii Rozdepka Sandra2307 Starlights StopKlatka TePati_95 Uni_Cat XnetiX
reklama
Ola0207
Nie wiem.. Ale ja w takie teorie o testowaniu nie wierzę..A że szczepieniem sama niw wiem... Trochę się boję że zaszkodzi dziecku bo mam wrażenie że oni robią a nie wiedzą do końca co... A to i tak będzie szczepienie sezonowe bo za duże koncerny w to zainwestowały żeby po 3 dawkach miało się szczepienie zakończyć... Ja zmieniłam zdanie na temat szczepień jka znajoma lekarka powiedziała na kim testują szepionki dla dzieci... Na dzieciach z domu dziecka! Od 3 miesiąca!! Masakra...
Ja się nie zaszczepiłam (nie jestem antyszczepionkowcem), ale w ciąży odpuszczę ten temat..
A później będę się na nowo zastanawiac