Uni_Cat
Fanka BB :)
Też Wielkopolska - 20km od PoznaniaJa z Wielkopolski - Krotoszyn
To ja za to dzisiaj chciałam się zapisać do laboratorium w Enel-Medzie na jutrzejsze pobranie krwi. Wchodzę przez stronę - jedyny numerek na 10:45, więc trochę późno. Dzwonię na infolinię i pytam, czy można przyjśc z marszu - niestety nie. Pytam więc jak to jest z kobietami w ciąży, bo jest taka opcja przy rejestrowaniu, a żadnych terminów. Na co babka mi odpowiada, że jest ta opcja, ale tylko w piątek Pytam więc jeszcze raz, czy mogę w takim razie przyjść do zwykłego laboratorium i próbować rano się dostać, na co babka odpowiada mi, że tak.Dzisiaj byłam na badaniach krwi przed wizytą w Czwartek , Pani z recepcji odrazu zauważyłam że ciąża.. mowi PANU WCHODZI POZA KOLEJNOSCIA, .... I sie zaczęło babki złapały się klamki i ni huhu nie puszczą "Ja też jestem chora" - Ja mówię że ja nie tylko głodna ... suma sumarum weszłam normalnie bo przecież nie zabiorę miejsca chorym
Nienawidzę Enel-Medu i ich obsługi. Zresztą ich ginekologów w Poznaniu też za to, jak mnie kiedyś "zajechali' tabletkami.
Ostatecznie zarejestrowałam się na 9:15 w innym punkcie.