reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Właśnie też się zdziwiłam jak mi powiedziała że mimo że to badanie komercyjne to potrzebuję skierowania 🤷‍♀️ Dziś zadzwonię gdzieś jeszcze i najwyżej zobaczę 😊 Już się trochę uspokoiłam, ryzyko nie jest wysokie, szanse na urodzenie zdrowego dziecka są ogromne, a że i tak nie jestem w stanie nic już zmienić to pozostaje mi tylko starać się być spokojną, bo stres może narobić więcej szkody niż pożytku 😌
No! I takie nastawienie to ja rozumiem! 💪 ❤️

Właśnie też się zdziwiłam jak mi powiedziała że mimo że to badanie komercyjne to potrzebuję skierowania 🤷‍♀️ Dziś zadzwonię gdzieś jeszcze i najwyżej zobaczę 😊 Już się trochę uspokoiłam, ryzyko nie jest wysokie, szanse na urodzenie zdrowego dziecka są ogromne, a że i tak nie jestem w stanie nic już zmienić to pozostaje mi tylko starać się być spokojną, bo stres może narobić więcej szkody niż pożytku 😌
tak trzymać !! Z tego co dziewczyny pisały ryzyko jest bardzo niskie a do tego usg wyszło prawidłowo wiec jestem pewna ze u Ciebie wszystko będzie dobrze i dzidzia zdrowa ✊🥰

U mnie tylko cera się pogorszyła strasznie a po zatym to żadnych mdłości czy wymiotów ,włosy też ok[emoji6] ale myślę że będzie druga córcia choć fajnie by było się zaskoczyć [emoji16]
U mnie akurat się sprawdziło - straszne mdłości, osłabienie, wypadanie włosów, pryszcze takie na pół twarzy i jest dziewczynka [emoji3590]

reklama
Hej dziewczyny. Ja wczoraj miałam prenetalne z testem pappa. Usg wyszło dobrze dzidzia rozwija się dobrze i prawdopodobnie to dziewczynka. Mamy już jedna córeczkę ponad 3 letnia i teraz będzie kolejna dziewuszka :) czekam na wynik pappa i strasznie się denerwuje ciśnienie mi strasznie dowaliło na badaniu bo się okropnie denerwowałam mam nadzieję że to nie za burzy wyniku :/

Do góry