reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dzidziuś ma całe 2cm! Serduszko bije i jestem mega szczęśliwa :) Mój mąż stwierdził, że patrząc na brzuszek dzidziusia to napewno to chłop będzie 🤣

Załączniki

• 20210918_120906.jpg
    20210918_120906.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
Ale mi dziewczyny smaka na polskie morze narobiłyście! 😂 Tym bardziej, że wrześniowe wakacje odwołaliśmy z racji różnych ciążowych atrakcji żeby jednak mieć blisko lekarza i szpital w razie potrzeby. Ale...może po prenatalnych (jak już ten magiczny 12 tydz. minie)... jakiś przedłużony weekend... 🤔

Hejjj :) Gratuluję kolejnych udanych wizyt! Jesteśmy coraz dalej :)
My niedługo na kilka dni wybieramy się do Wiednia (nigdy nie byłam) - jeśli macie jakieś miejsca, które tam polecacie, dajcie znać! Chcę jeszcze gdzieś pojechać, bo potem na L4 nie będę ryzykować wycieczkami :)

Dzidziuś ma całe 2cm! Serduszko bije i jestem mega szczęśliwa :) Mój mąż stwierdził, że patrząc na brzuszek dzidziusia to napewno to chłop będzie 🤣
Piękne zdjęcie😍😍
Który to tydzień?

To ja nie wypoczywam jak nie jest mi ciepło, więc raczej nie jeździmy nad polskie morze. 😂 W tym roku zrobiliśmy wyjątek, bo trzeba było bon turystyczny wykorzystać. Byliśmy na początku czerwca i akurat trafiła nam się super pogoda, ale morze było oczywiście lodowate, a że syn uwielbia wodę i najchętniej by z niej nie wychodził to musieliśmy się gimnastykować, żeby go jakoś od tego morza odciągać. 😅 Też mam nadzieję, że jeszcze gdzieś pojedziemy przed porodem, ale celuję w jakieś termy w styczniu. 😁

reklama
Do góry