kasza_lotek
Zaangażowana w BB
Jak ja wam zazdroszcze ze zaczynacie sie lepiej czuc u mnie dzis 12+2 i narazie bez zmian
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz powiedział ze większość jego pacjentek (tych które miały mdłości), zaczęło die czuć lepiej około 14-15 tygodniaJak ja wam zazdroszcze ze zaczynacie sie lepiej czuc u mnie dzis 12+2 i narazie bez zmian
Super ja już się nie mogę doczekać jutra godziny 10 trzymajcie kciuki mocno strasznie się bojęByłam, Wszytsko ok serce bije 150
Rośnie
Piękne maleństwo co do nowego wątku pozytywnych mamusiek to też ani nie zaglądałam naprawdę cieszę się że są tu już tylko osoby które nie straszą, nie wmawiają innym że coś może być nie tak itdByłam, Wszytsko ok serce bije 150
Rośnie
I u mnie też dobrze. Nie wiem jakie jest tętno, bo moja gin nie mierzy tak wcześnie, ale Pociacha ma już 1.94cm i leci zgodnie z kalendarzem, więc ❤ musi mieć jak dzwon. Termin na 24.04.22r. Jednak da się "bezobjawowo"Byłam, Wszytsko ok serce bije 150
Rośnie
No mi bratowa mówiła że ją mdliło do 6 miesiąca......... [emoji1785]Jak ja wam zazdroszcze ze zaczynacie sie lepiej czuc [emoji25] u mnie dzis 12+2 i narazie bez zmian [emoji52]